Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Διαμέρισμα 110 τ.μ. προς Ενοικίαση

Αγία Παρασκευή, ΕΡΤ

1/20 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Ενοικίαση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 1.100 €
  • Κατηγορία Κατοικία
  • Yποκατηγορία Διαμέρισμα
  • Περιοχή Αθήνα Βόρεια
  • Τοποθεσία Αγία Παρασκευή
  • Υποπεριοχή ΕΡΤ
  • Τετραγωνικά Μέτρα 110 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 5
  • Μπάνια 1
  • WC 1
  • Όροφος 2ος
  • Θέρμανση Αυτόνομο αέριο
  • Έτος Κατασκευής 1980
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 02/02/2023
  • Τελευταία ενημέρωση 03/02/2023
  • Κουφώματα Αλουμινίου
  • Δάπεδο Πλακάκι-Ξύλο
  • Ενεργειακής Κλάσης Δ
  • Κωδικός Ακινήτου # 1502182
Αγία Παρασκευή, Α\' ζώνη, περιοχή ΕΡΤ, σε πολύ καλό σημείο, θαυμάσιο και μόλις ανακαινισμένο διαμέρισμα 110 τ.μ. στο 2ο όροφο εξαιρετικού αντισεισμικού κτιρίου, με πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο, που κατασκευάστηκε το 1980 αλλά είναι απόλυτα περιποιημένο, με μεγάλους κήπους έχοντας απόσταση από γύρω κτίρια, διατίθεται προς ενοικίαση. Αποτελείται από άνετο καθιστικό με χώρο τραπεζαρίας, τζάκι, έξοδο προς τη μεγάλη βεράντα που είναι πάνω από τον κήπο, αυτόνομη καινούργια κουζίνα, 2 Υ/Δ με ξύλινο πάτωμα, ντουλάπες και μπαλκόνια, εσωτερικό βοηθητικό χώρο, ένα νέο κυρίως μπάνιο με ντουσιέρα και 1 WC. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου βαρέως τύπου με μονά τζάμια, αυτονομία θέρμανσης με φυσικό αέριο, ηλιακό, κλιματισμό στα 2 Υ/Δ, φρεσκογυαλισμένα δάπεδα παντού, είναι φρεσκοβαμμένο, οπτικές ίνες στο κτίριο, νυκτερινό ρεύμα, μια θέση στάθμευσης υπογείου, με δυνατότητα ενοικίασης και δεύτερης θέσης και αποθήκη. Καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες ενώ βρίσκεται σε πολύ καλή περιοχή, κοντά σε οδικούς άξονες, σχολεία, αγορά. Παρακολουθείστε το σχετικό VIDEO. https://youtu.be/ec0VJVKHofM Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν από την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Ένδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτων, παροχές που σας προσφέρουν οι άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Renovations» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό μας site: https://solutionsgroup.gr/.
Αγία Παρασκευή, Α' ζώνη, περιοχή ΕΡΤ, σε πολύ καλό σημείο, θαυμάσιο και μόλις ανακαινισμένο διαμέρισμα 110 τ.μ. στο 2ο όροφο εξαιρετικού αντισεισμικού κτιρίου, με πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο, που κατασκευάστηκε το 1980 αλλά είναι απόλυτα περιποιημένο, με μεγάλους κήπους έχοντας απόσταση από γύρω κτίρια, διατίθεται προς ενοικίαση. Αποτελείται από άνετο καθιστικό με χώρο τραπεζαρίας, τζάκι, έξοδο προς τη μεγάλη βεράντα που είναι πάνω από τον κήπο, αυτόνομη καινούργια κουζίνα, 2 Υ/Δ με ξύλινο πάτωμα, ντουλάπες και μπαλκόνια, εσωτερικό βοηθητικό χώρο, ένα νέο κυρίως μπάνιο με ντουσιέρα και 1 WC. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου βαρέως τύπου με μονά τζάμια, αυτονομία θέρμανσης με φυσικό αέριο, ηλιακό, κλιματισμό στα 2 Υ/Δ, φρεσκογυαλισμένα δάπεδα παντού, είναι φρεσκοβαμμένο, οπτικές ίνες στο κτίριο, νυκτερινό ρεύμα, μια θέση στάθμευσης υπογείου, με δυνατότητα ενοικίασης και δεύτερης θέσης και αποθήκη. Καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες ενώ βρίσκεται σε πολύ καλή περιοχή, κοντά σε οδικούς άξονες, σχολεία, αγορά. Παρακολουθείστε το σχετικό VIDEO. https://youtu.be/ec0VJVKHofM
Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν από την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Ένδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτων, παροχές που σας προσφέρουν οι άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Renovations» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό μας site: https://solutionsgroup.gr/.   Γ.Π.
Air Condition
Αποθήκη
Τζάκι
Θυροτηλεόραση
Parking
Με θέα
Ασανσέρ
Κήπος
Βεράντα
Ανακαινισμένο
Διαμπερές
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Παρόμοια ακίνητα

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Glow Cleaning

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΛΕΙΒΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Tonikidis Έπιπλα

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Ribas Glass

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Τσαμπάσης Α.Ε

Ελαιοχρωματιστές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Μίγκλης Αντώνης

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
SPANOS elevators

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Z2TECH

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NIKOS DIAMANTIDIS

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ

Ρολά Ασφαλείας / Γκαραζόπορτες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Rola Asfaleias

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΕΒΕΤΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ