Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Επαγγελματικός Χώρος 255 τ.μ. προς Πώληση

Βάμος, Δουλιανά

1/17 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 850.000 €
  • Κατηγορία Επαγγελματική Στέγη
  • Yποκατηγορία Επαγγελματικός Χώρος
  • Περιοχή Ν. Χανίων
  • Τοποθεσία Βάμος
  • Υποπεριοχή Δουλιανά
  • Τετραγωνικά Μέτρα 255 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 9
  • Μπάνια 6
  • Όροφος Ισόγειο
  • Θέρμανση Air Condition
  • Έτος Κατασκευής 2004
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 23/02/2018
  • Τελευταία ενημέρωση 05/01/2024
  • Ενεργειακής Κλάσης Υπό ΈΚδοση
  • Πρόσβαση Άσφαλτος
  • Κωδικός Ακινήτου # AK 529
Πανέμορφο παραδοσιακό συγκρότημα, σε μεγάλο οικόπεδο πλήρως επιπλωμένο αποτελούμενο από τρεις ανεξάρτητες βίλες με εμβαδόν έκαστης 85τ.μ., κατασκευής του 2004, με ατομική πισίνα 50τ.μ. Οι Βίλλες είναι χτισμένες με ατσάλινο σκελετό και τοιχοποιία με στοιχεία YTONG που δίδουν στις Βίλλες υψηλή αντισεισμικότητα και θερμοηχομόνωση. Κάθε βίλα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, κουζίνα σαλοτραπεζαρία σε ενιαίο χώρο, δύο αποθήκες (μία εσωτερική, μία εξωτερική) και γκαράζ για ένα αυτοκίνητο. Όλα τα σπίτια έχουν διαμορφωμένους κήπους με γκαζόν, οπωροφόρα δένδρα, κιόσκι ανοιχτό, και τα δύο από αυτά διαθέτουν μπάρμπεκιου. Έκαστη βίλα διαθέτει όλες της ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρική κουζίνα- ψυγείο- πλυντήριο ρούχων- πλυντήριο πιάτων, τρεις τηλεοράσεις, DVD, κεντρική κλιματιστική μονάδα ψύξης- θέρμανσης, τζάκι, παραδοσιακά ξύλινα χειροποίητα έπιπλα σε όλους τους χώρους, τον απαραίτητο ρουχισμό, δεξαμενή για πόσιμο νερό ενός τόνου, και για το πότισμα των κήπων κοινή δεξαμενή χωρητικότητας 15 τόνων. Τα δάπεδα στον εξωτερικό χώρο είναι πέτρινα. Κάθε σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει πέντε άτομα. Ο περιβάλλοντας χώρος των σπιτιών είναι διακοσμημένος με τεχνητά ποταμάκια για ώρες γαλήνης και χαλάρωσης, ενώ το υπόλοιπο οικόπεδο εκτάσεως τριών στρεμμάτων περιέχει ελαιόδεντρα. Όλες οι εγκαταστάσεις των σπιτιών, του προαύλιου χώρου, καθώς και η πισίνα έχουν ράμπες και είναι προσβάσιμες για άτομα με ειδικές ανάγκες. Το συγκρότημα είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση. Βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρα από το γραφικό χωριουδάκι Δουλιανά Αποκορώνου με παραδοσιακές ταβέρνες, καφενεία και μικρό μίνι μάρκετ για τα είδη πρώτης ανάγκης. Το χωριό Βάμος απέχει 4,5χλμ, παρέχοντας όλες της ανέσεις για μια άνετη διαβίωση όπως τράπεζα, κέντρο υγείας, σχολείο, μίνι μάρκετ. Η Αλμυρίδα με την υπέροχη αμμουδερή παραλία είναι σε απόσταση 5,5χλμ. και το παραθαλάσσιο χωριουδάκι Καλύβες το οποίο διαθέτει μεγάλο εμπορικό κέντρο 7χλμ. Οι αποστάσεις από το κέντρο των Χανίων είναι 26χλμ. και από το αεροδρόμιο 35χλμ.

Πανέμορφο παραδοσιακό συγκρότημα,σε μεγάλο οικόπεδο, πλήρως επιπλωμένο αποτελούμενο από τρεις ανεξάρτητες βίλες με εμβαδόν έκαστης 85τ.μ.,  κατασκευής  του 2004, με ατομική πισίνα 50τ.μ. Κάθε βίλα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, κουζίνα σαλοτραπεζαρία σε ενιαίο χώρο, δύο αποθήκες (μία εσωτερική, μία εξωτερική) και γκαράζ για ένα αυτοκίνητο. Όλα τα σπίτια  έχουν διαμορφωμένους κήπους με γκαζόν, οπωροφόρα δένδρα, κιόσκι ανοιχτό, και τα δύο από αυτά διαθέτουν μπάρμπεκιου.
Έκαστη βίλα διαθέτει όλες της ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρική κουζίνα- ψυγείο- πλυντήριο ρούχων- πλυντήριο πιάτων, τρεις τηλεοράσεις, DVD,  κεντρική κλιματιστική μονάδα ψύξης- θέρμανσης, τζάκι, παραδοσιακά ξύλινα χειροποίητα έπιπλα σε όλους τους χώρους, τον απαραίτητο ρουχισμό, δεξαμενή για πόσιμο νερό ενός τόνου,  και για το πότισμα των κήπων κοινή δεξαμενή χωρητικότητας 15 τόνων. Τα δάπεδα στον εξωτερικό χώρο είναι πέτρινα. Κάθε σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει πέντε άτομα.

Ο περιβάλλοντας χώρος  των σπιτιών είναι διακοσμημένος με τεχνητά ποταμάκια για ώρες γαλήνης  και χαλάρωσης, ενώ το υπόλοιπο οικόπεδο εκτάσεως τριών στρεμμάτων περιέχει ελαιόδεντρα. Όλες οι εγκαταστάσεις των σπιτιών, του προαύλιου χώρου, καθώς και η πισίνα έχουν  ράμπες και είναι προσβάσιμες για άτομα με ειδικές ανάγκες. Το συγκρότημα είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση.

Βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρα από το γραφικό χωριουδάκι Δουλιανά Αποκορώνου με παραδοσιακές ταβέρνες, καφενεία και μικρό μίνι μάρκετ για τα είδη πρώτης ανάγκης. Το χωριό Βάμος απέχει 4,5χλμ, παρέχοντας όλες της ανέσεις για μια άνετη διαβίωση όπως τράπεζα, κέντρο υγείας, σχολείο, μίνι  μάρκετ.

Η Αλμυρίδα με την υπέροχη  αμμουδερή παραλία είναι σε απόσταση  5,5χλμ. και το παραθαλάσσιο χωριουδάκι  Καλύβες το οποίο  διαθέτει  μεγάλο εμπορικό κέντρο 7χλμ. Οι αποστάσεις  από το κέντρο των Χανίων είναι 26χλμ. και από το αεροδρόμιο 35χλμ.

Εμβαδόν τριών  κατοικιών: 255τ.μ.
Τιμή: Ευρώ 850.000  συν έξοδα μεταβίβασης.

Air Condition
Επιπλωμένο
Parking
Κουζίνα
Ράμπα για ΑΜΕΑ
Κήπος
Βεράντα
Φωτεινό

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Παρόμοια ακίνητα

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Ανακαινίσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ANAKAINIZEIN

Τεχνικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Τόκος Ζ. Βαγγέλης

Ηλεκτρονικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Jooble

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
PURE GREEN CLEANING

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Ι. ΔΡΙΤΣΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ALUPLAST

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Veta

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
gngarden

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Stay Safe Security

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
MIKEL Κ. Καραμανλή

Ελαιοχρωματιστές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Μίγκλης Αντώνης

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
LIFTTEK

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Z2TECH

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NIKOS DIAMANTIDIS

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
CAMINETTI

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Monotica

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ