Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Ξενοδοχείο 325 τ.μ. προς Πώληση

Πήλιο-Αργαλαστή,

1/20 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
 • Τύπος αγγελίας Πώληση
 • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 390.000 €
 • Κατηγορία Επαγγελματική Στέγη
 • Yποκατηγορία Ξενοδοχείο
 • Περιοχή Ν. Μαγνησίας
 • Τοποθεσία Πήλιο-Αργαλαστή
 • Υποπεριοχή
 • Τετραγωνικά Μέτρα 325 τ.μ.
 • Δωμάτια/Χώροι 7
 • WC 8
 • Όροφος Ισόγειο
 • Θέρμανση Ατομικό αέριο
 • Έτος Κατασκευής 1901
 • Ημερομηνία Δημοσίευσης 15/03/2018
 • Τελευταία ενημέρωση 14/06/2019
 • Κουφώματα Ξύλινα
 • Κωδικός Ακινήτου # 657134
Σύμβουλοι επένδυσης ακινήτων : Σιάνος Κωνσταντίνος , Παπαγεωργίου Κυριάκος. Διατίθεται προς πώληση, αποκλειστικά από την ομάδα μας, παραδοσιακός ξενώνας στην Αργαλαστή Πηλίου. Λίγα μέτρα από τη πλατεία του χωριού βρίσκονται τα Παραδοσιακά Καταλύματα Ά κατηγορίας «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» με δύο (2) αναπαλαιωμένα (το 1996) και ανακαινισμένα (το 2014) πέτρινα αρχοντικά του 18ου αιώνα συνολικής επιφάνειας 325 τ.μ σε οικόπεδο 1029 τ.μ. To κυρίως κτήριο δύο ορόφων επιφάνειας 216,35 τ.μ. ( 108,17 τ.μ. ο κάθε όροφος ) διαθέτει πέντε (5) δίκλινα δωμάτια και ένα διαμέρισμα. Στον αύλιο χώρο του κτηρίου, βρίσκεται η πισίνα (95 τ.μ.) με ένα μπαρ και έναν χώρο πρωινού και εστιάσεως. Η μονάδα διαθέτει επίσης παραδοσιακό χειμερινό εστιατόριο και μπαρ με εμβαδόν 109 τ.μ. και μια αποθήκη 25 τ.μ. Το χωριό της Αργαλαστής απέχει 40 Km από την πόλη του Βόλου και περίπου 350Km από την Αθήνα, ενώ το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι αυτό της Νέας Αγχιάλου στα 80 km. Βασικό πλεονέκτημα, το κεντρικό του σημείο που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει τις όμορφες παραλίες του Αιγαίου και του Παγασητικού. Το Βουνό που το περιβάλει είναι χαρακτηριστικό για την ποικίλη Φύση και είναι ιδανικό για περιπάτους και εναλλακτικές μορφές Τουρισμού για όλη την διάρκεια του χρόνου. Η Αργαλαστή είναι το μεγαλύτερο χωριό του Νοτίου Πηλίου και αποτέλεσε, όπως και σήμερα, το οικονομικό και διοικητικό κέντρο της περιοχής. Σήμερα είναι έδρα Δήμου (Δήμος Νότιου Πηλίου) και λειτουργούν οι πιο κάτω δημόσιες υπηρεσίες, Ο.Τ.Ε, Δ.Ε.Η, ΕΛ.ΤΑ, Κέντρο Υγείας και τα σχολεία γυμνάσιο και Λύκειο. Από τις οικονομικές δραστηριότητες της περιοχής, μεγάλο κομμάτι καταλαμβάνει η καλλιέργεια της Ελιάς με το Ελαιόλαδο καθώς επίσης και ο Τουρισμός, με αρκετά καταλύματα, επιχειρήσεις παροχής Υπηρεσιών, εστιάσεως και διασκέδασης. Χαρακτηριστικά: Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Κλιματισμός, Ατομική φυσικό Αέριο - δεξαμενή, Καλή θέα, Νότιου Προσανατολισμού. Κοντά σε: Κέντρο υγείας, ταχυδρομείο, Στάση υπεραστικού ΚΤΕΛ, Εκκλησία, Τράπεζα, Σχολεία Απόσταση από: Αεροδρόμιο(Κm): 80, Θάλασσα(Κm): 4, Πόλη(Κm): 40
Σύμβουλοι επένδυσης ακινήτων : Σιάνος Κωνσταντίνος , Παπαγεωργίου Κυριάκος.

Διατίθεται προς πώληση, αποκλειστικά από την ομάδα μας, παραδοσιακός ξενώνας στην Αργαλαστή Πηλίου. Λίγα μέτρα από τη πλατεία του χωριού βρίσκονται τα Παραδοσιακά Καταλύματα Ά κατηγορίας «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» με δύο (2) αναπαλαιωμένα (το 1996) και ανακαινισμένα (το 2014) πέτρινα αρχοντικά του 18ου αιώνα συνολικής επιφάνειας 325 τ.μ σε οικόπεδο 1029 τ.μ. To κυρίως κτήριο δύο ορόφων επιφάνειας 216,35 τ.μ. ( 108,17 τ.μ. ο κάθε όροφος ) διαθέτει πέντε (5) δίκλινα δωμάτια και ένα διαμέρισμα. Στον αύλιο χώρο του κτηρίου, βρίσκεται η πισίνα (95 τ.μ.) με ένα μπαρ και έναν χώρο πρωινού και εστιάσεως. Η μονάδα διαθέτει επίσης παραδοσιακό χειμερινό εστιατόριο και μπαρ με εμβαδόν 109 τ.μ. και μια αποθήκη 25 τ.μ. Το χωριό της Αργαλαστής απέχει 40 Km από την πόλη του Βόλου και περίπου 350Km από την Αθήνα, ενώ το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι αυτό της Νέας Αγχιάλου στα 80 km. Βασικό πλεονέκτημα, το κεντρικό του σημείο που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει τις όμορφες παραλίες του Αιγαίου και του Παγασητικού. Το Βουνό που το περιβάλει είναι χαρακτηριστικό για την ποικίλη Φύση και είναι ιδανικό για περιπάτους και εναλλακτικές μορφές Τουρισμού για όλη την διάρκεια του χρόνου. Η Αργαλαστή είναι το μεγαλύτερο χωριό του Νοτίου Πηλίου και αποτέλεσε, όπως και σήμερα, το οικονομικό και διοικητικό κέντρο της περιοχής. Σήμερα είναι έδρα Δήμου (Δήμος Νότιου Πηλίου) και λειτουργούν οι πιο κάτω δημόσιες υπηρεσίες, Ο.Τ.Ε, Δ.Ε.Η, ΕΛ.ΤΑ, Κέντρο Υγείας και τα σχολεία γυμνάσιο και Λύκειο. Από τις οικονομικές δραστηριότητες της περιοχής, μεγάλο κομμάτι καταλαμβάνει η καλλιέργεια της Ελιάς με το Ελαιόλαδο καθώς επίσης και ο Τουρισμός, με αρκετά καταλύματα, επιχειρήσεις παροχής Υπηρεσιών, εστιάσεως και διασκέδασης. Χαρακτηριστικά:  Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Κλιματισμός, Ατομική φυσικό Αέριο - δεξαμενή, Καλή θέα, Νότιου Προσανατολισμού.
Κοντά σε: Κέντρο υγείας, ταχυδρομείο, Στάση υπεραστικού ΚΤΕΛ, Εκκλησία, Τράπεζα, Σχολεία
Απόσταση από:  Αεροδρόμιο(Κm): 80, Θάλασσα(Κm): 4, Πόλη(Κm): 40

Τηλέφωνο : 24210 20008 όλο το 24ωρο
Website : https://www.akinitavolos.gr
Πρόσθετες υπηρεσίες
-Ανακαίνιση, ενεργειακή αναβάθμιση και κατασκευή νέου ακινήτου, σε συνεργασία με την εταιρεία Plan b, μέλος του ομίλου εταιρειών Καραγιάννη.  -Δανειοδότηση για την απόκτηση του νέου σας ακινήτου σε συνεργασία με όλες τις Ελληνικές τράπεζες.  
Air Condition
Αποθήκη
Πλησίον Στάσης Λεωφορείου
Με θέα

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Deltaforce

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
MIKEL Cantina Thessaloniki

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Β.Τ.S Ανελκυστήρες

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Z2TECH

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Altaka

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙΑ ΔΑΒΡΗΣ

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ