Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Λοιπά Επαγγελματικά 240 τ.μ. προς Πώληση

Ζάκυνθος Χώρα, Βασιλικός

1/20 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 1.300.000 €
  • Κατηγορία Επαγγελματική Στέγη
  • Yποκατηγορία Λοιπά Επαγγελματικά
  • Περιοχή Ν. Ζακύνθου
  • Τοποθεσία Ζάκυνθος Χώρα
  • Υποπεριοχή Βασιλικός
  • Τετραγωνικά Μέτρα 240 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 6
  • Μπάνια 6
  • Όροφος Ισόγειο
  • Θέρμανση Απροσδιόριστο
  • Έτος Κατασκευής 2019
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 29/11/2022
  • Τελευταία ενημέρωση 29/03/2024
  • Ενεργειακής Κλάσης Υπό ΈΚδοση
  • Κωδικός Ακινήτου # 1470587
Ζάκυνθος Χώρα ,Βασιλικός, Συγκρότημα κατοικιών, 240 τ.μ , Σε οικόπεδο 5000 τ.μ., Καταπληκτική κατάσταση, 1 Επίπεδο/α, Όροφος: Ισόγειο, ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΒΙΛΕΣ από 120 τ.μ, ΜΕ 2 ΠΙΣΙΝΕΣ , 300 μέτρα μακριά από τα σμαραγδένια νερά της παραλίας του Γέρακα Ζακύνθου, 6 Υ/Δ, 6 Μπάνιο/α , 2 Κουζίνα/ες, Έτος κατασκευής 2019, Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Υπό έκδοση, Χαρακτηριστικα: Πόρτα Ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Ηλ. Συσκευές, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Βεράντες, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Πολυτελές, Κλιματισμός, Πισίνα, Κήπος, Νεόδμητο, Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΒΙΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 3 υπνοδωμάτια έκαστο με δικό του μπάνιο, ισόγεια διάταξη όπου η απουσία σκαλοπατιών καθιστά την πρόσβασή εύκολη και άνετη σε όλους, ιδίως σε άτομα με κινητικές δυσκολίες. (Δύο από τα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με διπλά κρεβάτια queen size και έχουν άμεση πρόσβαση στην πισίνα. Το τρίτο υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με δύο μονά κρεβάτια και έχει πρόσβαση σε ανεξάρτητη βεράντα.), Η κουζίνα της βίλας είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα όσα μπορεί να χρειαστoύν όπως φούρνο μικροκυμάτων, εντοιχισμένο φούρνο με εστίες, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων και πιάτων, μαχαιροπίρουνα, τοστιέρα κ.λπ. (Οι ζεστές αποχρώσεις της ξύλινης οροφής συνδυάζονται υπέροχα με τους πέτρινους τοίχους,), Η βίλα βρίσκεται σε ιδιωτικό οικόπεδο 1300τ.μ. με πετρόχτιστη περίφραξη, κήπο με γκαζόν, ελαιόδεντρα και ψηλή βλάστηση περιμετρικά που προσδίδει πλήρης ιδιωτικότητα (Στην βίλα ανήκουν επιπλέον 1200τ.μ. περιφραγμένου οικοπέδου με 20 ελαιόδεντρα τα οποία παράγουν περίπου 60 κιλά βιολογικού ελαιολάδου ετησίως), Στην τιμή περιλαμβάνονται όλες οι οικιακές συσκευές, τα έπιπλα το σπιτιού αλλά και του κήπου.  ,  απόσταση απο: Θάλασσα(m): 300, Τιμή: 1.300.000€, Τηλ: 2106231555, 6980502020, www.dontasrealestate.gr , dontasrealestate@gmail.com
Η βίλα βρίσκεται σε ιδιωτικό οικόπεδο 1300τ.μ. με πετρόχτιστη περίφραξη, κήπο με γκαζόν, ελαιόδεντρα και ψηλή βλάστηση περιμετρικά που προσδίδει πλήρης ιδιωτικότητα. Στην βίλα ανήκουν επιπλέον 1200τ.μ. περιφραγμένου οικοπέδου με 20 ελαιόδεντρα τα οποία παράγουν περίπου 60 κιλά βιολογικού ελαιολάδου ετησίως.

Δύο από τα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με διπλά κρεβάτια queen size και έχουν άμεση πρόσβαση στην πισίνα. Το τρίτο υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με δύο μονά κρεβάτια και έχει πρόσβαση σε ανεξάρτητη βεράντα.

Οι ζεστές αποχρώσεις της ξύλινης οροφής συνδυάζονται υπέροχα με τους πέτρινους τοίχους, ενώ το εκθαμβωτικό φως του ήλιου και η μοναδική ατμόσφαιρα ευνοούν την πλήρη απόλαυση του τοπίου του Ιονίου.

Η κουζίνα της βίλας είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα όσα μπορεί να χρειαστoύν όπως φούρνο μικροκυμάτων, εντοιχισμένο φούρνο με εστίες, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων και πιάτων, μαχαιροπίρουνα, τοστιέρα κ.λπ.

Βρίσκεται μόλις 300 μέτρα μακριά από τα σμαραγδένια νερά της παραλίας του Γέρακα Ζακύνθου, κάνοντας την ειδυλλιακό σκηνικό για χαλαρωτικές και ρομαντικές διακοπές.

Άρτια διακοσμημένη και μοναδικά σχεδιασμένη η βίλα προσφέρει κορυφαία ιδιωτικότητα και πολυτελείς ανέσεις παρέχοντας ένα καταφύγιο οικείας γαλήνης. Η πέτρα και το ξύλο είναι ευρέως παρόντα τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους της βίλας δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ειρηνικής αρμονίας και ηρεμίας.

Στην τιμή περιλαμβάνονται όλες οι οικιακές συσκευές, τα έπιπλα το σπιτιού αλλά και του κήπου.

Η βίλα μπορεί να πωληθεί και σε συνδυασμό με πανομοιότυπη βίλα και οικόπεδο που αποτελούν συγκρότημα δύο βιλών μαζί με υπάρχουσα τουριστική επιχείρηση που μπορεί να προσφέρει σημαντική απόσβεση κεφαλαίου σε 7-8 χρόνια.
Air Condition
Αποθήκη
Πόρτα Ασφαλείας
Συναγερμός
Κήπος
Βεράντα
Νεόδμητο

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Mona di milano

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Deltaforce

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
MIKEL Cantina Thessaloniki

Ελαιοχρωματιστές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Δεβετζής

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Β.Τ.S Ανελκυστήρες

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Z2TECH

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NIKOS DIAMANTIDIS

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ