Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Λοιπά Επαγγελματικά 320 τ.μ. προς Πώληση

Ασίνη

1/10 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 160.000 €
  • Κατηγορία Επαγγελματική Στέγη
  • Yποκατηγορία Λοιπά Επαγγελματικά
  • Περιοχή Ν. Αργολίδας
  • Τοποθεσία Ασίνη
  • Τετραγωνικά Μέτρα 320 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 14
  • WC 10
  • Όροφος Ισόγειο
  • Θέρμανση Αυτόνομο πετρέλαιο
  • Έτος Κατασκευής 2005
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 09/12/2014
  • Τελευταία ενημέρωση 22/04/2024
  • Δάπεδο Πλακάκι-Ξύλο
  • Ενεργειακής Κλάσης Δεν απαιτείται
  • Κωδικός Ακινήτου # 293374
Ασίνη, Πολυκατοικία 3 επιπέδων, 320τ.μ, Yπ.-Ισ.-1ου ορόφου, σε άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 196τμ., με 4 ανεξάρτητα διαμπερή διαμερίσματα με βεράντες μπρος - πίσω, δύο στο ισόγειο και δύο στον 1ο όροφο. Κάθε διαμέρισμα είναι 52τμ. με 6τμ. ημιυπαίθριους, όλοι νόμιμοι & δηλωμένοι, και αποτελείτο από: σαλόνι με γωνιακό μαντεμένιο τζάκι, με επένδυση από πέτρα ή μάρμαρα επιλογής του αγοραστή, κουζίνα με πάσο, 1 υπνοδωμάτιο με θέα τις ελιές, 1 μπάνιο με υδρομασάζ, πατάρι με χώρο για τα ηλεκτρονικά συστήματα (συναγερμού, ενδοεπικοινωνίας & ασύρματης επικοινωνίας). Στο σαλόνι υπάρχει μεγάλη δίφιλη μπαλκονόπορτα, με ειδικά διπλά μονωτικά τζάμια ειδικής επίστρωσης και πλαστικά από τη Γερμανία, και η μπροστινή βεράντα με θέα το κάμπο της Ασίνης.Στο υπόγειο υπάρχουν 4 αποθήκες 25τμ. καθεμία με πλήρη διαμόρφωσή τους σε playrooms με όλες τις ανέσεις σε θέρμανση και ψύξη (οικολογική). Σήμερα είναι ημιτελές στην φάση της τοιχοποιίας. Εκτιμώμενο κόστος αποπεράτωσης 120.000 ευρώ και μπορεί να παραδοθεί εντός 5 μηνών από την υπογραφή των συμβολαίων Έχει ειδική αντισεισμική κατασκευή, δυνατότητα για τη τοποθέτησης γεωθερμίας, μοναδικά οικολογικά υλικά για εξοικονόμηση ενέργειας 86% και 10 χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή. Στην ίδια τιμή αγοράζετε και το ακριβώς δίπλα οικόπεδο 150τμ. εντός σχεδίου, το οποίο χτίζει 200τμ. υπέργεια και 100τμ. υπόγεια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κήπος, πισίνα, parking.
Ασίνη, Πολυκατοικία 3 επιπέδων, 320τ.μ, Yπ.-Ισ.-1ου ορόφου, σε άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 196τμ., με 4 ανεξάρτητα διαμπερή διαμερίσματα με βεράντες μπρος - πίσω, δύο στο ισόγειο και δύο στον 1ο όροφο.
Κάθε διαμέρισμα είναι 52τμ. με 6τμ. ημιυπαίθριους, όλοι νόμιμοι & δηλωμένοι, και αποτελείτο από: σαλόνι με γωνιακό μαντεμένιο τζάκι, με επένδυση από πέτρα ή μάρμαρα επιλογής του αγοραστή, κουζίνα με πάσο, 1 υπνοδωμάτιο με θέα τις ελιές, 1 μπάνιο με υδρομασάζ, πατάρι με χώρο για τα ηλεκτρονικά συστήματα (συναγερμού, ενδοεπικοινωνίας & ασύρματης επικοινωνίας). Στο σαλόνι υπάρχει μεγάλη δίφιλη μπαλκονόπορτα, με ειδικά διπλά μονωτικά τζάμια ειδικής επίστρωσης και πλαστικά από τη Γερμανία, και η μπροστινή βεράντα με θέα το κάμπο της Ασίνης.Στο υπόγειο υπάρχουν 4 αποθήκες 25τμ. καθεμία με πλήρη διαμόρφωσή τους σε playrooms με όλες τις ανέσεις σε θέρμανση και ψύξη (οικολογική).
Σήμερα είναι ημιτελές στην φάση της τοιχοποιίας. Εκτιμώμενο κόστος αποπεράτωσης 120.000 ευρώ και μπορεί να παραδοθεί εντός 5 μηνών από την υπογραφή των συμβολαίων Έχει ειδική αντισεισμική κατασκευή, δυνατότητα για τη τοποθέτησης γεωθερμίας, μοναδικά οικολογικά υλικά για εξοικονόμηση ενέργειας 86% και 10 χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή. Στην ίδια τιμή αγοράζετε και το ακριβώς δίπλα οικόπεδο 150τμ. εντός σχεδίου, το οποίο χτίζει 200τμ. υπέργεια και 100τμ. υπόγεια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κήπος, πισίνα, parking.
Αποθήκη
Parking
Με θέα
Βεράντα
Γωνιακό
Διαμπερές
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NovaClean

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΑΛΦΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ALUSTOP

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΖΙΩΓΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Stay Safe Security

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
MIKEL Κ. Καραμανλή

Σχέδια/Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
SS Team

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
SPANOS elevators

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Altaka

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ