Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Μονοκατοικία 214 τ.μ. προς Πώληση

Βάμος, Σελλία

1/20 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 490.000 €
  • Κατηγορία Κατοικία
  • Yποκατηγορία Μονοκατοικία
  • Περιοχή Ν. Χανίων
  • Τοποθεσία Βάμος
  • Υποπεριοχή Σελλία
  • Τετραγωνικά Μέτρα 214 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 5
  • Μπάνια 3
  • Έτος Κατασκευής 2011
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 05/03/2019
  • Τελευταία ενημέρωση 13/09/2023
  • Ενεργειακής Κλάσης Γ
  • Κωδικός Ακινήτου # AK 2249
Πωλείται πλήρως επιπλωμένη μονοκατοικία 214 τ.μ., κατασκευής 2011, σε οικόπεδο 2100 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται στο χωριό Σελλιά κοντά στον Βάμο στην περιοχή του Αποκόρωνα. Η κύρια κατοικία βρίσκεται σε δύο επίπεδα και έχει εμβαδόν 178 τ.μ. Αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, 4 υπνοδωμάτια, γραφείο, 2 μπάνια, αποθήκη και βεράντες. Η διάταξη έχει ως εξής: Το ισόγειο αποτελείται από μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, σαλόνι με πέτρινο τζάκι και έξοδο προς τη βόρεια σκεπαστή βεράντα με θέα στη θάλασσα και τα βουνά, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο με ντους και μια ευρύχωρη αποθήκη. Ένα ξεχωριστό στούντιο 36μ² που περιλαμβάνει κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο βρίσκεται επίσης στο ισόγειο. Μια σκάλα οδηγεί στο πάνω επίπεδο στο οποίο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, το δεύτερο μπάνιο με ντους, μεγάλο ανοικτό χώρο που χρησιμοποιείται ως γραφείο και χώρος αποθήκευσης. Τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση στη βεράντα που έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα, τα Λευκά Όρη και το χωριό. Το σπίτι είναι χτισμένο με πολύ υψηλής ποιότητας υλικά, με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες από πέτρα και ξύλο. Διαθέτει σύστημα κεντρικής θέρμανσης, παντζούρια παραθύρων, σήτες εντόμων, ηλιακό και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Έξω υπάρχουν: όμορφα διαμορφωμένος κήπος με αυτόματη άρδευση, καλυμμένος χώρος στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα, 2 ξύλινες αποθήκες και καλυμμένος χώρος BBQ. Το ακίνητο απέχει περίπου 5 χλμ από το κέντρο του Βάμου και 6 χλμ από τις Βρύσες που έχουν πολλά καταστήματα, τράπεζες, εστιατόρια, σχολεία, σούπερ μάρκετ και πολλές άλλες ευκολίες. Η κοντινότερη παραλία απέχει 8 χλ., τα Χανιά 34 χλμ και το αεροδρόμιο 38 χλμ.

Πωλείται πλήρως επιπλωμένη μονοκατοικία 214 τ.μ., κατασκευής 2011, σε οικόπεδο 2100 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται στο χωριό Σελλιά κοντά στον Βάμο στην περιοχή του Αποκόρωνα. Η κύρια κατοικία βρίσκεται σε δύο επίπεδα και έχει εμβαδόν 178 τ.μ. Αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, 4 υπνοδωμάτια, γραφείο, 2 μπάνια, αποθήκη και βεράντες. Η διάταξη έχει ως εξής:

 

Το ισόγειο αποτελείται από μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, σαλόνι με πέτρινο τζάκι και έξοδο προς τη βόρεια σκεπαστή βεράντα με θέα στη θάλασσα και τα βουνά, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο με ντους και μια ευρύχωρη αποθήκη. Ένα ξεχωριστό στούντιο 36μ² που περιλαμβάνει κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο βρίσκεται επίσης στο ισόγειο. Μια σκάλα οδηγεί στο πάνω επίπεδο στο οποίο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, το δεύτερο μπάνιο με ντους, μεγάλο ανοικτό χώρο που χρησιμοποιείται ως γραφείο και χώρος αποθήκευσης. Τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση στη βεράντα που έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα, τα Λευκά Όρη και το χωριό.

Το σπίτι είναι χτισμένο με πολύ υψηλής ποιότητας υλικά, με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες από πέτρα και ξύλο. Διαθέτει σύστημα κεντρικής θέρμανσης, παντζούρια παραθύρων, σήτες εντόμων, ηλιακό και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Έξω υπάρχουν: όμορφα διαμορφωμένος κήπος με αυτόματη άρδευση, καλυμμένος χώρος στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα, 2 ξύλινες αποθήκες και καλυμμένος χώρος BBQ. Το ακίνητο απέχει περίπου 5 χλμ από το κέντρο του Βάμου και 6 χλμ από τις Βρύσες που έχουν πολλά καταστήματα, τράπεζες, εστιατόρια, σχολεία, σούπερ μάρκετ και πολλές άλλες ευκολίες. Η κοντινότερη παραλία απέχει 8 χλ., τα Χανιά 34 χλμ και το αεροδρόμιο 38 χλμ.

Εμβαδόν: 214 τ.μ.
Οικόπεδο: 2100 τ.μ.
Τιμή: 490.000 ευρώ συν έξοδα μεταβίβασης.

Αποθήκη
Τζάκι
Επιπλωμένο
Parking
Κουζίνα
Ψυγείο
Πλυντήριο Ρούχων
Με θέα
Επιτρέπονται Κατοικίδια
Κήπος
Βεράντα
Στόρια
Φωτεινό
Ηλ. Θερμοσίφωνας
Επενδυτικό

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Παρόμοια ακίνητα

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NovaClean

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Παπαδόπουλος Παντελής

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
koufoma.com Παπαναστασίου

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Veta

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΒΑΘΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Stay Safe Security

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Τσαμπάσης Α.Ε

Σχέδια/Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
SS Team

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Β.Τ.S Ανελκυστήρες

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Z2TECH

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Altaka

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Estia Green

Ρολά Ασφαλείας / Γκαραζόπορτες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Rola Asfaleias

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ