Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Μονοκατοικία 188 τ.μ. προς Πώληση

Πεταλίδι

1/17 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 350.000 €
  • Κατηγορία Κατοικία
  • Yποκατηγορία Μονοκατοικία
  • Περιοχή Ν. Μεσσηνίας
  • Τοποθεσία Πεταλίδι
  • Τετραγωνικά Μέτρα 188 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 2
  • Μπάνια 3
  • WC 1
  • Όροφος -
  • Θέρμανση Απροσδιόριστο
  • Έτος Κατασκευής 2005
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 24/09/2022
  • Τελευταία ενημέρωση 19/03/2024
  • Κουφώματα Αλουμινίου
  • Ενεργειακής Κλάσης Υπό ΈΚδοση
  • Κωδικός Ακινήτου # 1430983
Σας παρουσιάζουμε το απόλυτο σπίτι των ονείρων σας - ένα ευρύχωρο σπίτι 188 τετραγωνικών μέτρων στην πλαγιά του βουνού με απαράμιλλη θέα στον γραφικό Μεσσηνιακό κόλπο. Κτισμένο σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων, προσφέρει εκπληκτική θέα που θα σας αφήσει άφωνους. Καθώς μπαίνετε στην ιδιοκτησία, θα βρείτε ένα γκαράζ, έναν βοηθητικό χώρο και ένα ντους στο επίπεδο της εισόδου. Ο πρώτος όροφος διαθέτει δύο δίκλινα υπνοδωμάτια με μπάνια, και τα δύο έχουν δικά τους μπαλκόνια με θέα στον κόλπο. Στον δεύτερο όροφο, θα βρείτε ένα μπάνιο, κουζίνα με ντουλάπια υψηλής ποιότητας, ενιαίο χώρο με τραπεζαρία και καθιστικό με τζάκι. Η κεραμοσκεπή συμπληρώνει τέλεια το περιβάλλον, προσθέτοντας τη γοητεία του ακινήτου. Το ακίνητο διαθέτει επίσης ένα εξωτερικό δωμάτιο στο ισόγειο που θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε ξεχωριστό διαμέρισμα, παρέχοντας έναν άνετο και ιδιωτικό χώρο για τους επισκέπτες. Απέχει μόλις 15 λεπτά οδικώς από μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων - την ειρήνη και την ηρεμία της ζωής στην πλαγιά του λόφου και τον ενθουσιασμό των παραθαλάσσιων δραστηριοτήτων. Το οικόπεδο έχει μερικά οπωροφόρα δέντρα, αλλά υπάρχει πάρα πολύ χώρος για να προσθέσετε περισσότερα. Εάν είστε δεινός κηπουρός, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε θαύματα με τον χώρο και να δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο. Το ακίνητο έχει ανεμπόδιστη θέα, καθώς είναι αμφιθεατρικό, καθιστώντας το πραγματικό στολίδι.. Σε βολική τοποθεσία, απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς από το πλησιέστερο αεροδρόμιο, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στους ταξιδιώτες. Επιπλέον, το νοσοκομείο απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο, διασφαλίζοντας την εύκολη κάλυψη των ιατρικών αναγκών. Η πολυσύχναστη πόλη της Καλαμάτας απέχει μόλις 45 λεπτά με το αυτοκίνητο, προσφέροντας μια σειρά από πολιτιστικές εμπειρίες, εστιατόρια και ευκαιρίες για ψώνια. Με την προνομιακή του τοποθεσία, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει την τέλεια ισορροπία της φυσικής ομορφιάς και της σύγχρονης άνεσης. Επιπλέον, αυτό το ακίνητο βρίσκεται κοντά στη νέα ανάπτυξη του Costa Navarino (Navarino Blue), καθιστώντας το μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη!
Σας παρουσιάζουμε το απόλυτο σπίτι των ονείρων σας - ένα ευρύχωρο σπίτι 188 τετραγωνικών μέτρων στην πλαγιά του βουνού με απαράμιλλη θέα στον γραφικό Μεσσηνιακό κόλπο. Κτισμένο σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων, προσφέρει εκπληκτική θέα που θα σας αφήσει άφωνους.
Καθώς μπαίνετε στην ιδιοκτησία, θα βρείτε ένα γκαράζ, έναν βοηθητικό χώρο και ένα ντους στο επίπεδο της εισόδου. Ο πρώτος όροφος διαθέτει δύο δίκλινα υπνοδωμάτια με μπάνια, και τα δύο έχουν δικά τους μπαλκόνια με θέα στον κόλπο.  Στον δεύτερο όροφο, θα βρείτε ένα μπάνιο, κουζίνα με ντουλάπια υψηλής ποιότητας, ενιαίο χώρο με τραπεζαρία και καθιστικό με τζάκι. Η κεραμοσκεπή συμπληρώνει τέλεια το περιβάλλον, προσθέτοντας τη γοητεία του ακινήτου. Το ακίνητο διαθέτει επίσης ένα εξωτερικό δωμάτιο στο ισόγειο που θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε ξεχωριστό διαμέρισμα, παρέχοντας έναν άνετο και ιδιωτικό χώρο για τους επισκέπτες.
Απέχει μόλις 15 λεπτά οδικώς από μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων - την ειρήνη και την ηρεμία της ζωής στην πλαγιά του λόφου και τον ενθουσιασμό των παραθαλάσσιων δραστηριοτήτων.
Το οικόπεδο έχει μερικά οπωροφόρα δέντρα, αλλά υπάρχει πάρα πολύ χώρος για να προσθέσετε περισσότερα. Εάν είστε δεινός κηπουρός, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε θαύματα με τον χώρο και να δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο. Το ακίνητο έχει ανεμπόδιστη θέα, καθώς είναι αμφιθεατρικό, καθιστώντας το πραγματικό στολίδι..
Σε βολική τοποθεσία, απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς από το πλησιέστερο αεροδρόμιο, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στους ταξιδιώτες. Επιπλέον, το νοσοκομείο απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο, διασφαλίζοντας την εύκολη κάλυψη των ιατρικών αναγκών. Η πολυσύχναστη πόλη της Καλαμάτας απέχει μόλις 45 λεπτά με το αυτοκίνητο, προσφέροντας μια σειρά από πολιτιστικές εμπειρίες, εστιατόρια και ευκαιρίες για ψώνια. Με την προνομιακή του τοποθεσία, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει την τέλεια ισορροπία της φυσικής ομορφιάς και της σύγχρονης άνεσης.
Επιπλέον, αυτό το ακίνητο βρίσκεται κοντά στη νέα ανάπτυξη του Costa Navarino (Navarino Blue), καθιστώντας το μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη!
Air Condition
Τζάκι
Με θέα
Κήπος
Βεράντα
Διαμπερές

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Παρόμοια ακίνητα

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Electrolyseis

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Αντώνης Τριανταφυλλίδης

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΒΑΘΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Landscape Architecture (L.A)

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Deltaforce

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Τσαμπάσης Α.Ε

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Β.Τ.S Ανελκυστήρες

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Altaka

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
CAMINETTI

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Monotica

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ