Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Βίλα 203 τ.μ. προς Πώληση

Βάμος, Πλάκα

1/19 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 950.000 €
  • Κατηγορία Κατοικία
  • Yποκατηγορία Βίλα
  • Περιοχή Ν. Χανίων
  • Τοποθεσία Βάμος
  • Υποπεριοχή Πλάκα
  • Τετραγωνικά Μέτρα 203 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 3
  • Μπάνια 3
  • Θέρμανση Κεντρικό πετρέλαιο
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 19/07/2022
  • Τελευταία ενημέρωση 23/01/2023
  • Προσανατολισμός Βορειοδυτικός
  • Κουφώματα Αλουμινίου
  • Δάπεδο Πλακάκι
  • Ενεργειακής Κλάσης B+
  • Πρόσβαση Άσφαλτος
  • Κωδικός Ακινήτου # AK 2355
Το ακίνητο είναι μια μοντέρνα διώροφη και πλήρως εξοπλισμένη νέα βίλα κοντά στο παραδοσιακό χωριό Πλάκα, 3 χλμ από την παραλία, στη δυτική Κρήτη (περιοχή Χανίων) με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα Λευκά Όρη. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και πισίνα 52τμ.

Το ακίνητο είναι μια μοντέρνα διώροφη και πλήρως εξοπλισμένη νέα βίλα κοντά στο παραδοσιακό χωριό Πλάκα, 3 χλμ από την παραλία, στη δυτική Κρήτη (περιοχή Χανίων) με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα Λευκά Όρη. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και πισίνα 52τμ.

ΟΙΚΟΠΕΔΟ
Η βίλα βρίσκεται σε οικόπεδο 3.800 m². Ένα νέο ελαιόφυτο με 40 δέντρα είναι φυτεμένο σε 1.200 m² μπροστά από το σπίτι και δίπλα του. Υπάρχουν επίσης 2 πρασιές με πυκνό γρασίδι, όπου μπορείτε να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας (να κάνετε πικνίκ, να παίξετε φρίσμπι, μπάντμιντον κ.λπ.). Ο χώρος γύρω από τη βίλα είναι διακοσμημένος με τριανταφυλλιές και φοίνικες. Όλα τα φυτά ποτίζονται αυτόματα. Πίσω από τη βίλα υπάρχει το δεύτερο τμήμα του οικοπέδου που της ανήκει με εμβαδόν 1.500 m². Αυτό το οικόπεδο είναι ιδανικό για κατασκευή γηπέδου τένις. Έχει επίσης σημαντικές προοπτικές. Αυτή τη στιγμή εξετάζεται η επέκταση των ορίων του χωριού Πλάκα. Όταν επεκταθούν τα όρια του χωριού, αυτή η τοποθεσία μπορεί να διαχωριστεί και, σύμφωνα με το νόμο, θα επιτρέπεται η ανέγερση βίλας(ων) εκεί. Έτσι, ο νέος ιδιοκτήτης είτε θα μπορεί να χτίσει μόνος του κάποια ακίνητα είτε θα μπορεί να πουλήσει το οικόπεδο σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Ένας όμορφος πέτρινος φράχτης έχει χτιστεί περιμετρικά ολόκληρου του οικοπέδου.
ΓΕΙΤΟΝΕΣ
Η Villa βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος και έχει μόνο έναν γείτονα - την ακριβώς δίδυμη βίλα. Οι γείτονες είναι έξυπνοι και ευγενικοί άνθρωποι που περιστασιακά πηγαίνουν εκεί ως σε εξοχική κατοικία. Η γειτονική βίλα δεν ενοικιάζεται, γεγονός που θα παρέχει ιδιωτικότητα και σιωπή στους ιδιοκτήτες της Βίλας. Οι δίδυμες βίλες συνδέονται μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα είναι εντελώς ξεχωριστές.
ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Η Villa  πωλείται με νέα άριστης ποιότητας ανακαίνιση, πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με οικιακές συσκευές και διακόσμηση. Το σπίτι είναι επιπλωμένο με πανάκριβα ευρωπαϊκής κατασκευής εσωτερικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας. Τα ντουλάπια και η κουζίνα κατασκευάστικαν κατόπιν παραγγελίας. Υπάρχει ένα όμορφο τζάκι στο χωλ της βίλας. Κατά το σχεδιασμό της βίλας Delina, χρησιμοποιήθηκε μια ασυνήθιστη και όμορφη αρχιτεκτονική λύση - ο πρώτος όροφος έχει διάταξη τύπου ημιώροφου. Χωρίζεται σε 2 : μια σκάλα και μια προεξοχή στο κέντρο. Έτσι, το ισόγειο, δηλαδή η τραπεζαρία, φαίνεται από τον πρώτο όροφο.
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Βαμμένοι τοίχοι, αντιολισθητικό δάπεδο με πλακάκια και φινίρισμα με πλακάκια υψηλής ποιότητας στα μπάνια. υδραυλικά, νεροχύτες και λεκάνες τουαλέτας στη θέση τους. Οικιακές συσκευές γνωστών εταιρειών: ψυγείο, απορροφητήρας, κουζίνα, φούρνος, πλυντήριο πιάτων, κλιματιστικά. Σύστημα κιγκλιδώματος σκάλας Inox. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει εντοιχισμένη ντουλάπα. Κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά στόρια, Δορυφορική τηλεόραση, Σύστημα συναγερμού ασφαλείας, Κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν εξ αποστάσεως μέσω μιας εφαρμογής Βοηθητικά προγράμματα
Αυτόνομο σύστημα θέρμανσης ντίζελ ηλιακοί μπαταρίες και ηλεκτρικός θερμοσίφωνας.
ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑΣ
Θέα στη θάλασσα και στο βουνό
Πισίνα με φωτισμό
Εξωτερικός φωτισμός, Περιφρασμένη ιδιοκτησία και είσοδος με τηλεχειριστήριο,  και κήπος
Χώρος μπάρμπεκιου (πέργκολα, φούρνος, νεροχύτης με τρεχούμενο νερό)
Παροχή νερού για τεχνικές εργασίες κατά μήκος του σπιτιού περιμετρικά πέτρινοι τοίχοι που περικλείουν το ακίνητο.
ΧΩΡΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΚΑΙ BARBEQUE
Η πισίνα με εμβαδόν 52,50 m² έχει άνετο βάθος και θέα στη θάλασσα και τα βουνά. Το βράδυ, ο φωτισμός της πισίνας φαίνεται όμορφος. Έχει εγκατασταθεί σύγχρονο σύστημα καθαρισμού νερού. Υπάρχει επίσης ένα υπαίθριο ντους κοντά στην πισίνα.
Επίσης έχει τοποθετηθεί φωτισμός σε όλη την αυλή. Υπάρχουν όμορφα και υψηλής ποιότητας έπιπλα κήπου στους χώρους της πισίνας και του μπάρμπεκιου. τοποθετούνται ομπρέλες.
ΓΚΑΡΑΖ
Ένα γκαράζ με αυτόματες πύλες και τζάμια γειτνιάζει με το σπίτι, το οποίο επιτρέπει την αποθήκευση επικαλυμμένων επίπλων κήπου στο γκαράζ το χειμώνα.
WiFi
Σε όλη τη βίλα, συμπεριλαμβανομένου του χώρου της πισίνας και του μπάρμπεκιου, παρέχεται σταθερό και υψηλής ποιότητας σήμα Wi-Fi.!

Η Villa  δεν έχει ενοικιαστεί και δεν ενοικιάζεται, επομένως προσφέρεται προς πώληση νέο και πολύ καλοδιατηρημένο αντικείμενο.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=LwL-bGuGl_E

Εμβαδόν¨βίλας  203τμ
Εμβαδόν οικοπέδου: 3.800τμ
Τιμή: 950.000 ευρώ συν έξοδα μεταφοράς

Air Condition
Αποθήκη
Πόρτα Ασφαλείας
Τζάκι
Επιπλωμένο
Πλυντήριο Πιάτων
Θυροτηλεόραση
Συναγερμός
Κουζίνα
Πισίνα
Ψυγείο
Πλυντήριο Ρούχων
Με θέα
Κήπος
Βεράντα
Στόρια
Νεόδμητο
Ανακαινισμένο
Φωτεινό
Διαμπερές
Ηλ. Θερμοσίφωνας
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Glow Cleaning

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
EUROPA ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΑΡΙΔΑ

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
AEGEAN CLIMA

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Landscape Architecture (L.A)

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
LIFTTEK

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NIKOS DIAMANTIDIS

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Monotica

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ