Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Βίλα 364 τ.μ. προς Πώληση

Ακρωτήρι, Κουνουπιδιανά

1/20 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 670.000 €
  • Κατηγορία Κατοικία
  • Yποκατηγορία Βίλα
  • Περιοχή Ν. Χανίων
  • Τοποθεσία Ακρωτήρι
  • Υποπεριοχή Κουνουπιδιανά
  • Τετραγωνικά Μέτρα 364 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 6
  • Μπάνια 2
  • WC 1
  • Όροφος Ισόγειο
  • Θέρμανση Αυτόνομο πετρέλαιο
  • Έτος Κατασκευής 1988
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 23/02/2018
  • Τελευταία ενημέρωση 22/04/2021
  • Προσανατολισμός Βορειανατολικός
  • Κουφώματα Συνθετικά
  • Δάπεδο Πλακάκι
  • Ενεργειακής Κλάσης Υπό ΈΚδοση
  • Πρόσβαση Άσφαλτος
  • Κωδικός Ακινήτου # AK 2155
Βίλα σε μεγάλο κτήμα στα Κουνουπιδιανά. Πωλείται πανέμορφη ανεξάρτητη βίλα, ευάερη και ευήλια για αυτούς που επιζητούν να ζουν μέσα στην φύση και συγχρόνως πολύ κοντά στη πόλη των Χανίων. Εισερχόμενοι στην βίλα δύο μεγάλα μαρμάρινα λιοντάρια -έργα τέχνης- διακοσμούν την είσοδο. Έχει συνολικό εμβαδόν 364 τ.μ. από τα οποία τα 257 τ.μ. καταλαμβάνουν οι κύριοι χώροι και τα 107 τ.μ. είναι βοηθητικοί χώροι. Το οικόπεδο είναι 3941τ.μ., έχει μεγάλη πρόσοψη στο δρόμο και υψηλό τοιχίο περίφραξης. Είναι κατασκευής του 1988 η οποία ανακαινίστηκε το 2017. Κτισμένη σε μια ήσυχη περιοχή μόλις επτά χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων, σε κοντινή απόσταση από τις γραφικές παραλίες Καλαθάς, Μαράθι, λουτράκι, Σταυρός, Τερσανάς και συγχρόνως δίπλα σε όλες τις ευκολίες, μόλις 7 λεπτά περπατώντας από τα Κουνουπιδιανά που διαθέτει μεγάλο εμπορικό κέντρο. Η κατοικία είναι κατασκευασμένη σε 2 επίπεδα, συν ένα όμορφο δώμα, που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα . Διαμορφωμένη ως εξής :1) Στο ένα επίπεδο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνι, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, 1 WC, κουζίνα, μεγάλη σαλοτραπεζαρία με πρόσβαση σε βεράντα που έχει πέργκολα με κεραμοσκεπή και ωραία θέα προς τα Λευκά Όρη. Επίσης ένα επί πλέον δωμάτιο για πρόχειρο καθιστικό ή για τρίτο υπνοδωμάτιο. 2) Από το επίπεδο αυτό μία εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δώμα που χρησιμοποιείται για γραφείο, όπου περιμετρικά υπάρχουν παράθυρα με πλούσιο φωτισμό και πρόσβαση στην μεγάλη ταράτσα. 3) Μία σταθερή σκάλα οδηγεί στον κάτω χώρο (ο οποίος μπορεί να γίνει και ανεξάρτητος ξενώνας γιατί έχει δική του είσοδο). Αποτελείται από Χωλ ,ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο με ντουζιέρα , κουζίνα καθιστικό σε ενιαίο χώρο ( ο οποίος με μια μικρή επισκευή μπορεί να γίνει και πέμπτο υπνοδωμάτιο) Σε αυτό το επίπεδο από το χώλ υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο- πλυσταριό με νεροχύτη - πλυντήριο και ένα δωμάτιο γκαρνταρόμπα. Το μηχανοστάσιο για το καλοριφέρ, την δεξαμενή πετρελαίου και τα δύο ντεπόζιτα πόσιμου νερού με ειδικά φίλτρα ( σε περίπτωση διακοπής) βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο στην αυλή. Τα δωμάτια στο επίπεδο αυτό έχουν πρόσβαση στην μεγάλη σκεπαστή βεράντα που βλέπει σε ένα όμορφο φωτιζόμενο σιντριβάνι και στην αυλή. Ένας υπέροχος χώρος για ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας. Η κατοικία διαθέτει καλοριφέρ με αυτονομία θέρμανσης σε κάθε όροφο, διπλά τζάμια, παντζούρια, σήτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, θυροτηλεόραση, τηλεχειριζόμενη γκαραζόπορτα, νερό ΟΑΔΥΚ για πότισμα κήπου με φτηνό τιμολόγιο χρέωσης, αυτόματο πότισμα, επένδυση εσωτερικά με γυψοσανίδες, μάρμαρα στα μπαλκόνια, περιμετρικά της κατοικίας στην αυλή υπάρχει επίστρωση με πλάκες Καρύστου, δορυφορική κεραία τηλεόρασης, γραμμή τηλεφώνου, ιντερνέτ, μόνωση και επίστρωση μωσαϊκού στην ταράτσα ,ξυλόφουρνο, ψησταριά, βρύσες σε πολλά σημεία του κήπου, περίφραξη με μαντρότοιχο. Εμβαδόν Συνολικό: 363.81 τ.μ. Εμβαδόν οικοπέδου: 3941 τ.μ. Τιμή :Ευρώ 670.000, συν έξοδα μεταβίβασης

Βίλλα μέσα σε μεγάλο κτήμα στα Κουνουπιδιανά. Πωλείται πανέμορφη ανεξάρτητη βίλλα, ευάερη και ευήλια για αυτούς που επιζητούν να ζουν μέσα στην φύση και συγχρόνως πολύ κοντά στη πόλη των Χανίων. Εισερχόμενοι στην βίλλα δύο μεγάλα μαρμάρινα λιοντάρια -έργα τέχνης- διακοσμούν την είσοδο. Έχει συνολικό εμβαδόν 364 τ.μ. από τα οποία τα 257 τ.μ. καταλαμβάνουν οι κύριοι χώροι και τα 107 τ.μ. είναι βοηθητικοί χώροι. Το οικόπεδο είναι 3941τ.μ., έχει μεγάλη πρόσοψη στο δρόμο και υψηλό τοιχίο περίφραξης. Είναι κατασκευής του 1988 η οποία ανακαινίστηκε το 2017. Κτισμένη σε μια ήσυχη περιοχή μόλις επτά χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων, σε κοντινή απόσταση από τις γραφικές παραλίες Καλαθάς, Μαράθι, λουτράκι, Σταυρός, Τερσανάς και συγχρόνως δίπλα σε όλες τις ευκολίες, μόλις 7 λεπτά περπατώντας από τα  Κουνουπιδιανά που διαθέτει μεγάλο εμπορικό κέντρο.
Η κατοικία είναι κατασκευασμένη σε 2 επίπεδα, συν ένα όμορφο δώμα, που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα .
Διαμορφωμένη  ως εξής :1) Στο ένα επίπεδο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνι, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, 1 WC, κουζίνα, μεγάλη σαλοτραπεζαρία με πρόσβαση σε βεράντα που έχει πέργκολα με κεραμοσκεπή και ωραία θέα προς τα Λευκά Όρη.  Επίσης ένα επί πλέον δωμάτιο για πρόχειρο καθιστικό ή για τρίτο υπνοδωμάτιο.  2) Από το επίπεδο αυτό μία εσωτερική σκάλα οδηγεί στο  δώμα που χρησιμοποιείται για γραφείο, όπου περιμετρικά υπάρχουν παράθυρα με πλούσιο φωτισμό και πρόσβαση στην μεγάλη ταράτσα.  3) Μία σταθερή σκάλα οδηγεί στον κάτω χώρο (ο οποίος μπορεί να γίνει και ανεξάρτητος ξενώνας γιατί έχει δική του είσοδο). Αποτελείται από Χωλ ,ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο με ντουζιέρα , κουζίνα καθιστικό σε ενιαίο χώρο ( ο οποίος με μια μικρή επισκευή μπορεί να γίνει και πέμπτο  υπνοδωμάτιο) Σε αυτό το επίπεδο  από το χώλ υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο- πλυσταριό με νεροχύτη - πλυντήριο και ένα δωμάτιο γκαρνταρόμπα. Το μηχανοστάσιο για το καλοριφέρ, την δεξαμενή πετρελαίου και τα δύο  ντεπόζιτα πόσιμου νερού με ειδικά φίλτρα ( σε περίπτωση διακοπής) βρίσκεται  σε ξεχωριστό χώρο στην αυλή. Τα δωμάτια στο επίπεδο αυτό έχουν πρόσβαση στην μεγάλη σκεπαστή βεράντα που βλέπει σε ένα όμορφο φωτιζόμενο σιντριβάνι και στην αυλή.  Ένας υπέροχος χώρος για ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας.
Η κατοικία διαθέτει καλοριφέρ με αυτονομία θέρμανσης σε κάθε όροφο, διπλά τζάμια, παντζούρια, σήτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, θυροτηλεόραση, τηλεχειριζόμενη γκαραζόπορτα,  νερό ΟΑΔΥΚ για πότισμα κήπου με φτηνό τιμολόγιο χρέωσης, αυτόματο πότισμα,   επένδυση εσωτερικά με γυψοσανίδες, μάρμαρα στα μπαλκόνια, περιμετρικά της κατοικίας στην αυλή υπάρχει επίστρωση με πλάκες Καρύστου, δορυφορική κεραία τηλεόρασης, γραμμή τηλεφώνου, ιντερνέτ, μόνωση και επίστρωση μωσαϊκού στην ταράτσα ,ξυλόφουρνο, ψησταριά, βρύσες σε πολλά σημεία του κήπου, περίφραξη με μαντρότοιχο.  

Εμβαδόν Συνολικό: 363.81 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου: 3941 τ.μ.
Τιμή :Ευρώ  670.000,  συν έξοδα μεταβίβασης

Air Condition
Αποθήκη
Πόρτα Ασφαλείας
Τζάκι
Πλησίον Στάσης Λεωφορείου
Επιπλωμένο
Πλησίον Σχολείου
Θυροτηλεόραση
Parking
Κουζίνα
Ψυγείο
Πλυντήριο Ρούχων
Με θέα
Επιτρέπονται Κατοικίδια
Κήπος
Βεράντα
Ψησταριά
Φωτεινό
Διαμπερές
Ηλ. Θερμοσίφωνας
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Παρόμοια ακίνητα

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Tonikidis Έπιπλα

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
koufoma.com Παπαναστασίου

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΣΙΟΥΒΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
FRIGITHERM

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Landscape Architecture (L.A)

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Stay Safe Security

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
MIKEL Cantina Thessaloniki

Ελαιοχρωματιστές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Μίγκλης Αντώνης

Σχέδια/Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
SS Team

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Β.Τ.S Ανελκυστήρες

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Z2TECH

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Altaka

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙΑ ΔΑΒΡΗΣ

Ρολά Ασφαλείας / Γκαραζόπορτες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Rola Asfaleias

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Monotica

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ