Το Spiti360 στηρίζει τον Αντώνη Τσαπατάκη!

 tsapatakis main

 

Στις 30 Σεπτεμβρίου ο Αντώνης αναχωρεί για Μεξικό για να μας κάνει για μια ακόμη φορά εθνικά υπερήφανους!

 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στηρίζουμε τον αγώνα του, μιας και ο Αντώνης, αποτελεί για όλους εμάς εδώ στο Spiti360 παράδειγμα για το πόσο σημαντική είναι η δύναμη της θελήσεως αλλά και η προσήλωση στο στόχο.

 

Γνωρίζοντας ο Αντώνης την ιδιαίτερη έμφαση που δίνει το Spiti360 στα άτομα με ειδικές δεξιότητες, κυρίως μέσω της προσπάθειας να κατευθύνει την ελληνική αγορά στο να προβάλλονται τα σπίτια προς πώληση ή ενοικίαση με Εικονική Περιήγηση 360 μοιρών, συναντήθηκε με τον φίλο του και CEO του Spiti360 Δημήτρη Μαρτζέλο για ένα χαλαρό καφέ με θέα θάλασσα!

 

Ο λόγος ήταν ένας και απλός!
Να βρούνε στον Αντώνη, μέσω της καινοτομίας του Spiti360, το επόμενο σπίτι των ονείρων του!

Φυσικά αυτό έγινε με τον πιο ξεκούραστο και εύκολο τρόπο, αποφεύγοντας τα περιττά δρομολόγια και τις δυσκολίες μετακίνησης, που σε κάθε άλλη περίπτωση θα έπρεπε ο Αντώνης να αντιμετωπίσει!
 
Δυστυχώς όπως όλοι γνωρίζουμε, στην Ελλάδα του 2017, δεν υπάρχει σωστή υποδομή για συνανθρώπους μας με ειδικές δεξιότητες... Αυτό από μόνο του αρκεί στο να τους κάνει αθλητές αλλά και πρωταθλητές, μιας και αναγκάζονται να υπερνικούν καθημερινά ΟΛΑ τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν!

Είμαστε αισιόδοξοι πως η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής του Αντώνη, αλλά και η προσπάθεια του Spiti360, μπορούν να συμβάλουν έστω και λίγο στην πορεία για Θετική Αλλαγή της κοινωνία μας!

#tsapatakis2017mexico #Spiti360
 
 
 tsapatakis 3
 
tsapatakis 0
 
tsapatakis 1
 
tsapatakis 2

 

 

Photos by Michalis Charalampakis