Μπες Στον Κόσμο Της
Εικονικής Περιήγησης Ακινήτων

Θέλετε κι εσείς μία Εικονική Περιήγηση 360° για το Ακίνητό σας;

Τι είναι ένα 360° Virtual Tour ;

Η Εικονική Περιήγηση ή αλλιώς Virtual Tour είναι ένα σύνολο από πανοραμικές φωτογραφίες που συνδέονται μεταξύ τους έπειτα από επεξεργασία μέσα από εξειδικευμένα λογισμικά προγράμματα και δίνουν τη δυνατότητα να καλυφθεί οπτική γωνία 360 μοιρών στον οριζόντιο άξονα και 180 μοιρών στον κάθετο άξονα, δηλαδή επί της ουσίας βοηθάνε ώστε να μπορεί να δει κανείς όλο τον περιβάλλοντα χώρο.

Ποια είναι τα Πλεονεκτήματα ενός 360° Virtual Tour;

  • Δίνει τη δυνατότητα στον τελικό χρήστη να περιηγηθεί και να δει με απόλυτο ρεαλισμό όλους τους χώρους του ακινήτου, βγάζοντας έτσι πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα για το συγκεκριμένο ακίνητο.
  • Η ολοκληρωμένη άποψη για το ακίνητο βοηθάει τόσο τον ενδιαφερόμενο όσο και τον επαγγελματία στο χώρο του real estate να αποφύγουν τις περιττές διαδρομές – μετακινήσεις που τυχόν υπάρχουν από την προβολή του συγκεκριμμένου ακινήτου μέσω μιας απλής φωτογραφίας.
  • Μελέτες έχουνε δείξει ότι το 70% των πληροφοριών το αντιλαμβανόμαστε οπτικά, συνεπώς η ποιότητα των οπτικών πληροφοριών κατέχει τον αποφασιστικότερο ρόλο κατά την λήψη αποφάσεων περί ενός ακινήτου. Η πρώτη εικόνα λοιπόν για τον τελικό χρήστη είναι το παν!