Είσαι επαγγελματίας μεσίτης;

Βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος για να προβάλεις τα ακίνητα σου!

Μαζί μας κερδίζεις:

 

1. Προβολή αποκλειστικά μεσιτικών γραφείων
Το Spiti360 σέβεται τους συνεργάτες του. Για το λόγο αυτό μόνο μεσιτικά γραφεία μπορούν να δημοσιεύσουν τις αγγελίες τους στο Portal μας. Έτσι, ο «άτυπος πόλεμος» με τους ιδιώτες παίρνει τέλος, καθώς μόνο εσύ ως μεσίτης μπορείς να δημοσιεύσεις αγγελίες.

 

2. Δημοσίευση ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ Αγγελιών
Και το καλύτερο; Σε τιμές που ούτε έχεις φανταστεί! Έχεις τη δυνατότητα να προβάλλεις ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο σου και να επωφεληθείς από πρωτόγνωρες για την Ελληνική Αγορά υπηρεσίες.

 

3. Εύχρηστο διαχειριστικό
Το διαχειριστικό του Spiti360 κάνει το ανέβασμα των αγγελιών σου παιχνιδάκι! Με την εύχρηστη φόρμα ανεβάσματος αγγελιών μπορείς εύκολα και γρήγορα να ανεβάσεις τις αγγελίες προς δημοσίευση και να επεξεργαστείς τα ακίνητα σου!

 

4. Φιλικό Περιβάλλον
Το περιβάλλον του Spiti360 είναι φιλικό τόσο προς τους μεσίτες όσο και σε όσους αναζητούν ακίνητο. Με τη σύγχρονη αισθητική του και το μοντέρνο σχεδιασμό του δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν επισκέπτη.

 

5. Εύκολη Ενεργοποίηση
Η ενεργοποίηση των υπηρεσιών σου στο Spiti360 είναι ευκολότερη από ό,τι έχεις συνηθίσει. Με το πέρας της εγγραφής σου, μπορείς να εισέλθεις στο E-Shop και να επιλέξεις την υπηρεσία που σου ταιριάζει. Σου παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς και το προφίλ σου ενεργοποιείται την ίδια στιγμή! Αμέσως μπορείς να δημοσιεύσετε την πρώτη σου αγγελία!

 

6. Reward Points
Ακόμα και όταν ξοδεύεις, κερδίζεις! Με κάθε αγορά που πραγματοποιείς από το E-Shop μας κερδίζεις reward points που αντιστοιχούν σε χρηματικό ποσό, το οποίο μπορείς να εξαργυρώσεις ανά πάσα στιγμή στις επόμενες αγορές σου. Με την εγγραφή σου, μάλιστα, κερδίζεις επιπλέον reward points ως Bonus!

 

7. Δίκαιο Σύστημα Προβολής Ακινήτων
Στην πλατφόρμα μας τα ακίνητα δεν προβάλλονται με προτεραιότητα ημερομηνίας δημοσίευσης, αλλά με τις επαρκείς πληροφορίες της κάθε αγγελίας. Όσο πιο σωστή πληροφόρηση υπάρχει σε κάθε αγγελία, τόσο υψηλότερα θα ανεβαίνει!

 

8. Καινοτόμες Φωτογραφικές Υπηρεσίες
Το Spiti360 πρωτοτύπησε φέρνοντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το 360° View. Συνεχίζει να σου παρέχει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες με την Τεχνολογία 3D Virtual Tour! Έτσι η παρουσίαση των ακινήτων σου ανεβαίνει επίπεδο και απολαμβάνεις περισσότερες πωλήσεις!

 

 

 
 
Για πληροφορίες σχετικά με τις συνδρομές σας και για τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να καλέσετε στο 2311-111-360 Καθημερινά 09:00 - 17:30