Πληροφορίες επικοινωνίας
ΌνομαΦΩΤΗΣ
ΕπίθετοΧΡΥΣΟΥΛΑΣ
ΟδόςΣΤ . ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ 1
ΤοποθεσίαΑνατολική Αττική, Καπανδρίτι, Καπανδρίτι
ΓΕΜΗ062579203000
Τηλέφωνο
Κινητό
Website

Η εταιρία

ΜΕΣΙΤΙΚΟ – ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Domohome Architecture & Design Βασιζόμενοι σε αξίες όπως η υπευθυνότητα και η δημιουργικότητα, η εταιρεία μας καθιέρωσε ένα αξιόπιστο όνομα στον χώρο των κατασκευών. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μετράει 40 χρόνια εμπειρίας, που διακρίνεται για την ικανότητα, εχεμύθεια και σεβασμό προς στους πελάτες της. Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική, τη μηχανολογία και τις ανάγκες σας, δίνοντας μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και στην λειτουργικότητα, επιτυγχάνουμε την οικοδόμηση μιας κατοικίας, ζωντανής αλλά παράλληλα και διαχρονικής, που θα την απολαμβάνετε μια ζωή. Με μια μεγάλη παράδοση να μεταδίδεται από γενεά σε γενεά και δίνοντας βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό (Πολ. Μηχανικούς, Μηχανολόγους, εργολάβους, σχεδιαστές, οικονομολόγους, νομικούς και συμβολαιογράφους) μπορούμε να αναλάβουμε έργα, ιδιαίτερης σύνθεσης και δυσκολίες. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία μας Domohome Architecture & Design δραστηριοποιείται και στις αγοροπωλησίες. Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι, να βρείτε το κατάλληλο επαγγελματικό χώρο ή το ιδανικο ακίνητο εκμετάλλευσης, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή με γνώμονα τις επιθυμίες σας και πάνω από όλα το συμφέρον σας. ΙΣΤΟΡΙΑ Η Domohome Architecture & Design / Δομοτεχνική Ιδρύθηκε από τον Πολιτικό Μηχανικό Φώτη Κ. Χρυσούλα με κύριο σκοπό την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων και στην συνέχεια επεκτάθηκε σε μεσιτικές δραστηριότητες. Κοντά σας, σε ένα μοντέρνο και σύγχρονο ιδιόκτητο χώρο στο Καπανδρίτι Αττικής με υπηρεσίες που παρέχουμε προς όφελος των πελατών μας.


Σύνολο Ακινήτων ανά Κατηγορία

# Κατοικία: 0
# Επαγγελματική Στέγη 0
# Γη: 0
# Λοιπά Ακίνητα: 0


Επικοινωνήστε με Μεσίτη
Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις
Δεν βρέθηκαν εγγραφές
Λυπούμαστε, δεν βρέθηκαν εγγραφές. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.

Ζήτηση Ακινήτου

Ανάθεση Ακινήτου

Αναζητώ ακίνητο με τα ακόλουθα στοιχεία:

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τα στοιχεία σου

Το μήνυμά σου

Με την υποβολή της παραπάνω αίτησης αποδέχεσαι τους όρους χρήσης του spiti360.gr και συναινείς στην αποστολή των παραπάνω δεδομένων στους επαγγελματίες - εγγεγραμμένα μέλη της υπηρεσίας.

Περιοχή

Ημερολόγιο

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τα στοιχεία σου

Το μήνυμά σου

Με την υποβολή της παραπάνω αίτησης αποδέχεσαι τους όρους χρήσης του spiti360.gr και συναινείς στην αποστολή των παραπάνω δεδομένων στους επαγγελματίες - εγγεγραμμένα μέλη της υπηρεσίας.