Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Αγροτεμάχιο 5000 τ.μ. προς Πώληση

Νάξος Χώρα, Χώρα

1/8 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 150.000 €
  • Κατηγορία Γη
  • Yποκατηγορία Αγροτεμάχιο
  • Περιοχή Κυκλάδες
  • Τοποθεσία Νάξος Χώρα
  • Υποπεριοχή Χώρα
  • Τετραγωνικά Μέτρα 5000 τ.μ.
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 17/10/2022
  • Τελευταία ενημέρωση 13/06/2023
  • Κωδικός Ακινήτου # 1446384
Σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, στο κυκλαδίτικο σύμπλεγμα νησιών, τη Νάξο, διατίθεται προς πώληση πανέμορφο, αμφιθεατρικό αγροτεμάχιο. Πρόκειται για έκταση συνολικής επιφάνειας 5.000 τ.μ, άρτιο και οικοδομήσιμο, ρευματοδοτούμενο και με παροχή ύδρευσης. Προσανατολίζεται βορειοανατολικώς, προς το νησί της Μυκόνου, με ανεμπόδιστη θεά στη θάλασσα. Χαρακτηρισμένο με τελεσίδικη πράξη χαρακτηρισμού ως ΄΄" ΜΗ ΔΑΣΙΚΟ" και αρχαιολογικώς απαλλαγμένο. Η πλεονεκτική του θέση, μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα και η εύκολη πρόσβαση του, το καθιστούν ιδανικό για ανέγερση εξοχικής ή μόνιμης κατοικίας, καθώς και τουριστικής εκμετάλλευσης. Η πρόσοψη του σε κεντρικό δρόμο και η θέα του στο γαλάζιο και στο λιμάνι του Απόλλωνα, αποτελούν κριτήρια μιας εξαιρετικής επιλογή με πολλές δυνατότητες αξιοποίησης της. Μια επενδυτική κίνηση, σε ένα νησί με γρήγορη ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα μεγάλα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας και προσβάσιμο αεροπορικώς. Η νησιωτική αρχιτεκτονική και γραφικότητα του, σταθερός πόλος έλξης στην επιλογή των τουριστικών διακοπών. Η εταιρεία μας, είναι σε θέση να σχεδιάσει, μελετήσει και να υλοποιήσει οποιαδήποτε επιχειρηματική επιθυμία του μελλοντικού αγοραστή, προσφέροντας λύσεις και εξοικονόμηση χρόνου και κόπου σε κάθε στάδιο του σχεδιασμού. - www.oikies.net 7.000 Ενημερωμένα Ακίνητα για να βρείτε το δικό σας - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιόντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. - Oikies Real Estate - Ano Toumpa Τ. 2310907000 Ε. sales.toumpa@oikies.net
Σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, στο κυκλαδίτικο σύμπλεγμα νησιών, τη Νάξο, διατίθεται προς πώληση πανέμορφο, αμφιθεατρικό αγροτεμάχιο. Πρόκειται για έκταση συνολικής επιφάνειας 5.000 τ.μ, άρτιο και οικοδομήσιμο, ρευματοδοτούμενο και με παροχή ύδρευσης. Προσανατολίζεται βορειοανατολικώς, προς το νησί της Μυκόνου,  με ανεμπόδιστη θεά στη θάλασσα. Χαρακτηρισμένο με τελεσίδικη πράξη χαρακτηρισμού ως ΄΄" ΜΗ ΔΑΣΙΚΟ"  και αρχαιολογικώς απαλλαγμένο. Η πλεονεκτική του θέση, μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα και η εύκολη πρόσβαση του, το καθιστούν ιδανικό για ανέγερση εξοχικής ή μόνιμης κατοικίας, καθώς και τουριστικής εκμετάλλευσης. 
Η πρόσοψη του σε κεντρικό δρόμο και η θέα του στο γαλάζιο και στο λιμάνι του Απόλλωνα, αποτελούν κριτήρια μιας  εξαιρετικής επιλογή με πολλές δυνατότητες αξιοποίησης της. 
Μια επενδυτική κίνηση, σε ένα νησί με γρήγορη ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα μεγάλα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας και προσβάσιμο αεροπορικώς. Η νησιωτική αρχιτεκτονική και γραφικότητα του, σταθερός πόλος έλξης στην επιλογή των τουριστικών διακοπών. 
Η εταιρεία μας, είναι σε θέση να σχεδιάσει, μελετήσει και να υλοποιήσει οποιαδήποτε επιχειρηματική επιθυμία του μελλοντικού αγοραστή, προσφέροντας λύσεις και εξοικονόμηση χρόνου και κόπου σε κάθε στάδιο του σχεδιασμού. - www.oikies.net 7.000 Ενημερωμένα Ακίνητα για να βρείτε το δικό σας
 -
 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
 Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιόντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
 -
 Oikies Real Estate - Ano Toumpa
 Τ. 2310907000
 Ε. sales.toumpa@oikies.net
Με θέα
Γωνιακό
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NovaClean

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΛΕΙΒΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Mona di milano

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Charakidas

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
SERVICE ΧΑΣΙΩΤΑΚΗΣ

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
gngarden

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Deltaforce

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
MIKEL Κ. Καραμανλή

Ελαιοχρωματιστές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Δεβετζής

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
LIFTTEK

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NIKOS DIAMANTIDIS

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ

Ρολά Ασφαλείας / Γκαραζόπορτες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Rola Asfaleias

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ