Διαμέρισμα 106 τ.μ. προς Πώληση
Τούμπα, Κάτω Τούμπα
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
Γενικά
- Τύπος αγγελίας Πώληση
-
335.000 €
- Κατηγορία Κατοικία
- Yποκατηγορία Διαμέρισμα
- Περιοχή Θεσσαλονίκη Κέντρο
- Τοποθεσία Τούμπα
- Υποπεριοχή Κάτω Τούμπα
- Τετραγωνικά Μέτρα 106 τ.μ.
- Δωμάτια/Χώροι 3
- Μπάνια 2
- WC 1
- Όροφος 5ος
- Θέρμανση Κεντρική Pellet
- Έτος Κατασκευής 2026
- Ημερομηνία Δημοσίευσης 22/04/2026
- Τελευταία ενημέρωση 22/04/2026
- Κουφώματα Αλουμινίου
- Ενεργειακής Κλάσης A+
- Πρόσβαση Άσφαλτος
- Κωδικός Ακινήτου # 23-6655
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 23-6655 - ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα υπό κατασκευή στην Κάτω Τούμπα, Δήμος Θεσσαλονίκης
Ανακαλύψτε την άνεση και την πολυτέλεια σε αυτό το εντυπωσιακό νεόδμητο διαμέρισμα στον 5ο όροφο, με συνολική επιφάνεια 106 τ.μ. Το ακίνητο προσφέρει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια (υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας 3 δωματίων υπάρχουν δύο κατόψεις με προτάσεις για 2 ή 3 δωμάτια) , μια φωτεινή σαλοκουζίνα, καθώς και δύο μπάνια και WC, ιδανικά για οικογένειες ή για άτομα που εκτιμούν τον χώρο και την άνεση.
Κατασκευασμένο το 2026, το διαμέρισμα διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η ενδοδαπέδια θέρμανση με φυσικό αέριο συνδυάζεται με τα τριπλά τζάμια και τις σίτες, προσφέροντας μια ήσυχη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, απολαμβάνετε θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, ενώ οι τέντες παρέχουν σκίαση και προστασία από τον ήλιο. Τα κουφώματα αλουμινίου και η θωρακισμένη πόρτα εξασφαλίζουν ασφάλεια και στυλ.
Επιπλέον, το ακίνητο περιλαμβάνει ανελκυστήρα, πάρκινγκ και μια αποθήκη 10 τ.μ., καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας. Με την παρουσία οπτικών ινών, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο.
Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα το νέο σας σπίτι! Τιμή: 335.000 €
Χαρακτηριστικά
Αποθήκη
Πόρτα Ασφαλείας
Parking
Με θέα
Ασανσέρ
Φωτεινό
Διαμπερές


