Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Διαμέρισμα 71 τ.μ. προς Ενοικίαση

Ελληνικό, Αγία Παρασκευή Ελληνικού

1/11 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Ενοικίαση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 580 €
  • Κατηγορία Κατοικία
  • Yποκατηγορία Διαμέρισμα
  • Περιοχή Αθήνα Νότια
  • Τοποθεσία Ελληνικό
  • Υποπεριοχή Αγία Παρασκευή Ελληνικού
  • Τετραγωνικά Μέτρα 71 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 2
  • Μπάνια 1
  • Όροφος Ισόγειο
  • Θέρμανση Απροσδιόριστο
  • Έτος Κατασκευής 1982
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 31/01/2023
  • Τελευταία ενημέρωση 11/03/2023
  • Κουφώματα Αλουμινίου
  • Δάπεδο Πλακάκι
  • Ενεργειακής Κλάσης Υπό ΈΚδοση
  • Κωδικός Ακινήτου # 1500553
Αποκλειστική Διαχείριση της Solutions Group Στο Ελληνικό ENOIKIAZETAI ισόγειο διαμέρισμα 71τ.μ. με μεγάλο κήπο 100τ.μ. στο πίσω μέρος του με οπωροφόρα δένδρα ικανό να χαρίσει στιγμές χαλάρωσης σε εσάς πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας και υπέροχες οικογενειακές συγκεντρώσεις στα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας. Ο χώρος αποτελείται από μία ευρύχωρη είσοδο η οποία μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα μικρό σαλόνι και να παίξει τον ρόλο της σαλονοτραπεζαρίας, ενώνοντας θαυμάσια τις δύο εξαιρετικά μεγάλες κρεβατοκάμαρες -αν χρησιμοποιηθεί από ένα άτομο ή από ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά, η μία κρεβατοκάμαρα μπορεί να λειτουργήσει ως γραφείο για τηλεργασία-. Αποτελείται επίσης από λουτρό με μπανιέρα και μία φωτεινή κουζίνα με εντοιχισμένα ντουλάπια. Το διαμέρισμα διαθέτει νυχτερινό ρεύμα, 3 A/C νέου τύπου, ηλιακό θερμοσίφωνα 160lit, πόρτα ασφαλείας, παράθυρα αλουμινίου με σιδεριά ασφαλείας, αλλά και διπλά παράθυρα (εσωτερικά-εξωτερικά), με θερμοδυναμικό ανοιγόμενο εσωτερικό παράθυρο, με διπλά τζάμια και σίτα και στα δύο υ/δ και στην σαλονοτραπεζαρία, καθιστώντας το σπίτι πραγματικό φρούριο από θέμα ασφάλειας. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μία ήσυχη και πολιτισμένη περιοχή, μέσα στο κέντρο και την αγορά,δίπλα σε πάρκα, πλατείες, σχολεία, γυμναστήρια, κεντρικά Super Market και πολυκαταστήματα. 10\' με τα πόδια από το μετρό της Αργυρούπολης, 8΄ με το αυτοκίνητο από την πλαζ του Αλίμου. VIDEO : https://youtu.be/jrEw6ri6tlY Δεκτά μικρά ζωάκια με καλή συμπεριφορά μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη. Απαραίτητα για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Υπόδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον/την Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτου, παροχές που σας προσφέρονται από τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Ανακαινίσεις» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό site μας: https://solutionsgroup.gr/.
Αποκλειστική Διαχείριση της Solutions Group
Στο Ελληνικό 
ENOIKIAZETAI ισόγειο διαμέρισμα 71τ.μ. με μεγάλο κήπο 100τ.μ. στο πίσω μέρος του με οπωροφόρα δένδρα ικανό να χαρίσει στιγμές χαλάρωσης σε εσάς πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας και υπέροχες οικογενειακές συγκεντρώσεις στα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας. Ο χώρος αποτελείται από μία ευρύχωρη είσοδο η οποία μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα μικρό σαλόνι και να παίξει τον ρόλο της σαλονοτραπεζαρίας, ενώνοντας θαυμάσια τις δύο  εξαιρετικά μεγάλες κρεβατοκάμαρες -αν χρησιμοποιηθεί από ένα άτομο ή από ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά, η μία κρεβατοκάμαρα μπορεί να λειτουργήσει ως γραφείο για τηλεργασία-. Αποτελείται επίσης από λουτρό με μπανιέρα και μία φωτεινή κουζίνα με εντοιχισμένα ντουλάπια. Το διαμέρισμα διαθέτει νυχτερινό ρεύμα, 3 A/C νέου τύπου, ηλιακό θερμοσίφωνα 160lit, πόρτα ασφαλείας, παράθυρα αλουμινίου με σιδεριά ασφαλείας, αλλά και διπλά παράθυρα (εσωτερικά-εξωτερικά), με θερμοδυναμικό ανοιγόμενο εσωτερικό παράθυρο, με διπλά τζάμια και σίτα και στα δύο υ/δ και στην σαλονοτραπεζαρία, καθιστώντας το σπίτι πραγματικό φρούριο από θέμα ασφάλειας. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μία ήσυχη και πολιτισμένη περιοχή, μέσα στο κέντρο και την αγορά,δίπλα σε πάρκα, πλατείες, σχολεία, γυμναστήρια, κεντρικά Super Market και πολυκαταστήματα. 10΄με τα πόδια από το μετρό της Αργυρούπολης, 8΄ με το αυτοκίνητο από την πλαζ του Αλίμου. 
Δεκτά μικρά ζωάκια με καλή συμπεριφορά μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη. VIDEO : https://youtu.be/jrEw6ri6tlY
Απαραίτητα για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Υπόδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον/την Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα  πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτου, παροχές που σας προσφέρονται από τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Ανακαινίσεις» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό site μας: https://solutionsgroup.gr/.   Δ.Χ.
Air Condition
Πόρτα Ασφαλείας
Με θέα
Κήπος
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Veta

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Landscape Architecture (L.A)

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Τσαμπάσης Α.Ε

Ελαιοχρωματιστές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Δεβετζής

Σχέδια/Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
SS Team

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Β.Τ.S Ανελκυστήρες

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Z2TECH

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NIKOS DIAMANTIDIS

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙΑ ΔΑΒΡΗΣ

Ρολά Ασφαλείας / Γκαραζόπορτες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Rola Asfaleias

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Monotica

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ