Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Διαμέρισμα 67 τ.μ. προς Πώληση

Ηλιούπολη, Άνω Ηλιούπολη

1/14 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 155.000 €
  • Κατηγορία Κατοικία
  • Yποκατηγορία Διαμέρισμα
  • Περιοχή Αθήνα Νότια
  • Τοποθεσία Ηλιούπολη
  • Υποπεριοχή Άνω Ηλιούπολη
  • Τετραγωνικά Μέτρα 67 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 1
  • Μπάνια 1
  • Όροφος 2ος
  • Θέρμανση Ατομικό ηλεκτρικό
  • Έτος Κατασκευής 1990
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 14/01/2023
  • Τελευταία ενημέρωση 18/01/2023
  • Κουφώματα Αλουμινίου
  • Ενεργειακής Κλάσης Υπό ΈΚδοση
  • Κωδικός Ακινήτου # 1491115
Διαμέρισμα 67 τ.μ., 2ου ορόφου, κατασκευής του 1990, διατίθεται άμεσα προς πώληση στην περιοχή της Άνω Ηλιούπολης κοντά στο Νεκροταφείο. Είναι προσόψεως και φωτεινό, ανατολικού προσανατολισμού με θέα σε αστικό τοπίο και βουνό. Βρίσκεται σε διώροφο κτίριο με τρία διαμερίσματα συνολικά και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι- τραπέζι- κουζίνα, 1 Υ/Δ, μπάνιο με μπανιέρα, μπροστινό μπαλκόνι 12 τ.μ. και αποθήκη 1 τ.μ. στο μπαλκόνι. Διαθέτει δάπεδα από ξύλο στο υπνοδωμάτιο, από πλακάκι στο μπάνιο και από laminate στο σαλόνι, κουφώματα αλουμινίου με δίπλα τζάμια, τέντες, ηλιακό θερμοσίφωνα, μια κλιματιστικά μονάδα και εγκατάσταση για τοποθέτηση συστήματος συναγερμού. Το 2012 τοποθετήθηκε κουζίνα με κεραμικές εστίες και φούρνο Bosch. Το κτίριο δεν διαθέτει ασανσέρ, υπάρχει όμως φρεάτιο και το διαμέρισμα δεν επιβαρύνεται με μηνιαία έξοδα κοινοχρήστων. Βρίσκεται κοντά σε Στάσεις Λεωφορείων, Super-Marke, Σχολεία, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Κεντρικούς Οδικούς Άξονες, Πάρκα και Πλατείες. VIDEO : https://youtu.be/OpPkvhXcBtc Απαραίτητα για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Υπόδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον/την Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτου, παροχές που σας προσφέρονται από τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Ανακαινίσεις» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό site μας: https://solutionsgroup.gr/.
Διαμέρισμα 67 τ.μ., 2ου ορόφου, κατασκευής του 1990, διατίθεται άμεσα προς πώληση στην περιοχή της Άνω Ηλιούπολης κοντά στο Νεκροταφείο. Είναι προσόψεως και φωτεινό, ανατολικού προσανατολισμού με θέα σε αστικό τοπίο και βουνό. Βρίσκεται σε διώροφο κτίριο με τρία διαμερίσματα συνολικά και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι- τραπέζι- κουζίνα, 1 Υ/Δ, μπάνιο με μπανιέρα, μπροστινό μπαλκόνι 12 τ.μ. και αποθήκη 1 τ.μ. στο μπαλκόνι. Διαθέτει δάπεδα από ξύλο στο υπνοδωμάτιο, από πλακάκι στο μπάνιο και από laminate στο σαλόνι, κουφώματα αλουμινίου με δίπλα τζάμια, τέντες, ηλιακό θερμοσίφωνα, μια κλιματιστικά μονάδα και εγκατάσταση για τοποθέτηση συστήματος συναγερμού. Το 2012 τοποθετήθηκε κουζίνα με κεραμικές εστίες και φούρνο Bosch. Το κτίριο δεν διαθέτει ασανσέρ, υπάρχει όμως φρεάτιο και το διαμέρισμα δεν επιβαρύνεται με μηνιαία έξοδα κοινοχρήστων. Βρίσκεται κοντά σε Στάσεις Λεωφορείων, Super-Marke, Σχολεία, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Κεντρικούς Οδικούς Άξονες, Πάρκα και Πλατείες. VIDEO : https://youtu.be/OpPkvhXcBtc
Απαραίτητα για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Υπόδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον/την Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτου, παροχές που σας προσφέρονται από τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Ανακαινίσεις» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό site μας: https://solutionsgroup.gr/.      Χ.Μ.
Air Condition
Αποθήκη
Με θέα
Επιτρέπονται Κατοικίδια
Βεράντα
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Μετακομίσεις Μπόλης

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
EUROPA ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΑΡΙΔΑ

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΖΙΩΓΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
MIKEL Cantina Thessaloniki

Ελαιοχρωματιστές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Δεβετζής

Σχέδια/Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
SS Team

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
SPANOS elevators

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Altaka

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ