Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Διαμέρισμα 100 τ.μ. προς Πώληση

Καλαμαριά, Αρετσού

1/16 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 148.000 €
  • Κατηγορία Κατοικία
  • Yποκατηγορία Διαμέρισμα
  • Περιοχή Θεσσαλονίκη Περ/κοι Δήμοι
  • Τοποθεσία Καλαμαριά
  • Υποπεριοχή Αρετσού
  • Τετραγωνικά Μέτρα 100 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 3
  • Μπάνια 1
  • Όροφος 2ος
  • Θέρμανση Αυτόνομο αέριο
  • Έτος Κατασκευής 1995
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 20/01/2023
  • Τελευταία ενημέρωση 20/01/2023
  • Κουφώματα Συνθετικά
  • Δάπεδο Πλακάκι-Ξύλο
  • Πρόσβαση Άσφαλτος
  • Κωδικός Ακινήτου # 1494700
ΑΡΕΤΣΟΥ - ΠΩΛΕΙΤΑΙ οροφοδιαμέρισμα 2ου και τελευταίου ορόφου καθαρής επιφανείας 87,29τμ και μικτής 96,28τμ, που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας-κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια, διάδρομο και ένα πλήρες λουτρό με μπανιέρα, τμήμα παταριού και παράθυρο. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, διπλά θερμομονωτικά συνθετικά κουφώματα με σίτες εξωτερικά, ξύλινα κουφώματα εσωτερικά και δάπεδα κεραμικών πλακιδίων σε όλους τους χώρους εκτός από τα υπνοδωμάτια που καλύπτονται από ξύλινο δάπεδο. Ο χώρος της σαλοτραπεζαρίας έχει πρόσβαση στο πρόσθιο τμήμα του περιμετρικού εξώστη, ενώ τα δύο υπνοδωμάτια στο οπίσθιο τμήμα αυτού. Το διαμέρισμα θερμαίνεται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και ψύχεται με ένα κλιματιστικό μηχάνημα υψηλού επιπέδου BTU στη σαλοκουζίνα. Επιπλέον αναφέρεται ότι περιμετρικά της εξωτερικής τοιχοποιίας έχει τοποθετηθεί θερμοπρόσοψη προκειμένου να μειωθεί στο ελάχιστο η απώλεια της θέρμανσης. Πρόκειται για ένα δις γωνιαίο, διαμπερές και πολύ φωτεινό διαμέρισμα, το οποίο καταλαμβάνει ολόκληρο τον δεύτερο και τελευταίο όροφο της οικοδομής και έχει πρόσβαση από τον κοινόχρηστο χώρο του κλιμακοστασίου αυτής. Η οικοδομή ΔΕΝ διαθέτει ανελκυστήρα και ανεγέρθηκε περί του έτους 1975 όσον αφορά στα πρώτα δύο επίπεδα, ενώ περί του έτους 1995 έγινε η προσθήκη του εν λόγω οροφοδιαμερίσματος, στο οποίο μάλιστα αντιστοιχεί ποσοστό 25% εξ αδιαιρέτου στο όλο οικόπεδο εκτάσεως 246,98τμ. Βρίσκεται αρκετά κοντά στην παραλία της Καλαμαριάς, σε κεντρικό σημείο, δίπλα σε κεντρικές οδούς με καταστήματα και καλή αστική συγκοινωνία. Η τιμή ΔΕΝ είναι διαπραγματεύσιμη. www.oikies.net 7.000 Ενημερωμένα Ακίνητα για να βρείτε το δικό σας - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. - Oikies Real Estate - Analipsi Τ. 2310831182 Ε. sales.syndika@oikies.net www.oikies.net
ΑΡΕΤΣΟΥ - ΠΩΛΕΙΤΑΙ οροφοδιαμέρισμα 2ου και τελευταίου ορόφου καθαρής επιφανείας 87,29τμ και μικτής 96,28τμ, που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας-κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια, διάδρομο και ένα πλήρες λουτρό με μπανιέρα, τμήμα παταριού και παράθυρο. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, διπλά θερμομονωτικά συνθετικά κουφώματα με σίτες εξωτερικά, ξύλινα κουφώματα εσωτερικά και δάπεδα κεραμικών πλακιδίων σε όλους τους χώρους εκτός από τα υπνοδωμάτια που καλύπτονται από ξύλινο δάπεδο. Ο χώρος της σαλοτραπεζαρίας έχει πρόσβαση στο πρόσθιο τμήμα του περιμετρικού εξώστη, ενώ τα δύο υπνοδωμάτια στο οπίσθιο τμήμα αυτού. Το διαμέρισμα θερμαίνεται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και ψύχεται με ένα κλιματιστικό μηχάνημα υψηλού επιπέδου BTU στη σαλοκουζίνα. Επιπλέον αναφέρεται ότι περιμετρικά της εξωτερικής τοιχοποιίας έχει τοποθετηθεί θερμοπρόσοψη προκειμένου να μειωθεί στο ελάχιστο η απώλεια της θέρμανσης. Πρόκειται για ένα δις γωνιαίο, διαμπερές και πολύ φωτεινό διαμέρισμα, το οποίο καταλαμβάνει ολόκληρο τον δεύτερο και τελευταίο όροφο της οικοδομής και έχει πρόσβαση από τον κοινόχρηστο χώρο του κλιμακοστασίου αυτής. Η οικοδομή ΔΕΝ διαθέτει ανελκυστήρα και ανεγέρθηκε περί του έτους 1975 όσον αφορά στα πρώτα δύο επίπεδα, ενώ περί του έτους 1995 έγινε η προσθήκη του εν λόγω οροφοδιαμερίσματος, στο οποίο μάλιστα αντιστοιχεί ποσοστό 25% εξ αδιαιρέτου στο όλο οικόπεδο εκτάσεως 246,98τμ. Βρίσκεται αρκετά κοντά στην παραλία της Καλαμαριάς, σε κεντρικό σημείο, δίπλα σε κεντρικές οδούς με καταστήματα και καλή αστική συγκοινωνία. Η τιμή ΔΕΝ είναι διαπραγματεύσιμη.

www.oikies.net 7.000 Ενημερωμένα Ακίνητα για να βρείτε το δικό σας
 -
 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
 Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
 -
 Oikies Real Estate - Analipsi
 Τ. 2310831182
 Ε. sales.syndika@oikies.net
 www.oikies.net
Air Condition
Πόρτα Ασφαλείας
Με θέα
Γωνιακό
Διαμπερές
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Παρόμοια ακίνητα

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Μετακομίσεις Μπόλης

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Tonikidis Έπιπλα

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
koufoma.com Παπαναστασίου

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Proclimaair

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
gngarden

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Stay Safe Security

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Τσαμπάσης Α.Ε

Ελαιοχρωματιστές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Δεβετζής

Σχέδια/Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
SS Team

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Β.Τ.S Ανελκυστήρες

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Altaka

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙΑ ΔΑΒΡΗΣ

Ρολά Ασφαλείας / Γκαραζόπορτες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Rola Asfaleias

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Monotica

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ