Διαμέρισμα 112 τ.μ. προς Πώληση
Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
Γενικά
- Τύπος αγγελίας Πώληση
-
265.000 €
- Κατηγορία Κατοικία
- Yποκατηγορία Διαμέρισμα
- Περιοχή Αθήνα Νότια
- Τοποθεσία Γλυφάδα
- Υποπεριοχή Άνω Γλυφάδα
- Τετραγωνικά Μέτρα 112 τ.μ.
- Δωμάτια/Χώροι 2
- Μπάνια 1
- WC 1
- Όροφος Ισόγειο
- Θέρμανση Αυτόνομο πετρέλαιο
- Έτος Κατασκευής 1984
- Ημερομηνία Δημοσίευσης 31/07/2023
- Τελευταία ενημέρωση 27/03/2026
- Κουφώματα Αλουμινίου
- Δάπεδο Πλακάκι-Ξύλο
- Ενεργειακής Κλάσης Ζ
- Κωδικός Ακινήτου # 1592592
Περιγραφή
Γλυφάδα - Άνω, Διαμέρισμα 112τμ., υπερυψωμένου ισογείου ορόφου, προσόψεως, κατασκευής 1984, με ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση χώρων το 1994, ΕΚ: Ζ.
Αποτελείται από ένα φωτεινό σαλόνι, με λευκά πλακάκια, χώρο για τραπεζαρία, μπαλκονόπορτες, και μακρόστενο μπαλκόνι, περιμετρικά, με τέντες και θέα σε κήπο. Μεγάλο χωλ που χωράει δεύτερο καθιστικό ή γραφείο εργασίας, ξεχωριστή κουζίνα, μεγάλη και φωτεινή, με παράθυρο προς την αυλή και παράθυρο προς τον διάδρομο, δύο (2) μεγάλα υπνοδωμάτια με πολλές ντουλάπες, 1 άνετο λουτρό με μπανιέρα, χώρο για πλυντήριο, πατάρι και 1 WC.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, ηλιακό θερμοσίφωνα και πόρτα ασφαλείας.
Βρίσκεται σε ήσυχο σημείο, πλησίον κεντρικής οδού Γούναρη, (220μ. περίπου), από στάσεις λεωφορείων, καταστήματα, supermarkets, κοντά σε σχολεία, περίπου 1,7χλμ. από το μετρό (στάση Ελληνικού).
Αναλυτική Περιγραφή
Γλυφάδα - Άνω, Διαμέρισμα 112τμ., υπερυψωμένου ισογείου ορόφου, προσόψεως, κατασκευής 1984, με ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση χώρων το 1994, ΕΚ: Ζ. Αποτελείται από ένα φωτεινό σαλόνι, με λευκά πλακάκια, χώρο για τραπεζαρία, μπαλκονόπορτες, και μακρόστενο μπαλκόνι, περιμετρικά, με τέντες και θέα σε κήπο. Μεγάλο χωλ που χωράει δεύτερο καθιστικό ή γραφείο εργασίας, ξεχωριστή κουζίνα, μεγάλη και φωτεινή, με παράθυρο προς την αυλή και παράθυρο προς τον διάδρομο, δύο (2) μεγάλα υπνοδωμάτια με πολλές ντουλάπες, 1 άνετο λουτρό με μπανιέρα, χώρο για πλυντήριο, πατάρι και 1 WC. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, ηλιακό θερμοσίφωνα και πόρτα ασφαλείας. Βρίσκεται σε ήσυχο σημείο, πλησίον κεντρικής οδού Γούναρη, (220μ. περίπου), από στάσεις λεωφορείων, καταστήματα, supermarkets, κοντά σε σχολεία, περίπου 1,7χλμ. από το μετρό (στάση Ελληνικού).
Χαρακτηριστικά
Πόρτα Ασφαλείας
Ασανσέρ
Βεράντα
Ανακαινισμένο
Προσόψεως

.jpg)