Διαμέρισμα 57 τ.μ. προς Πώληση
Αργυρούπολη, Πλατεία
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
Γενικά
- Τύπος αγγελίας Πώληση
-
120.000 €
- Κατηγορία Κατοικία
- Yποκατηγορία Διαμέρισμα
- Περιοχή Αθήνα Νότια
- Τοποθεσία Αργυρούπολη
- Υποπεριοχή Πλατεία
- Τετραγωνικά Μέτρα 57 τ.μ.
- Δωμάτια/Χώροι 1
- Μπάνια 1
- Όροφος Ισόγειο
- Θέρμανση Απροσδιόριστο
- Έτος Κατασκευής 1960
- Ημερομηνία Δημοσίευσης 30/05/2026
- Τελευταία ενημέρωση 10/06/2026
- Κουφώματα Αλουμινίου
- Δάπεδο Πλακάκι-Ξύλο
- Ενεργειακής Κλάσης Η
- Κωδικός Ακινήτου # 1898779
Περιγραφή
Αργυρούπολη - Πλατεία Ανεξαρτησίας, Διαμέρισμα 57τμ., υπερυψωμένου ισογείου ορόφου, διαμπερές, σε καλή κατάσταση, μερικώς ανακαινισμένο, σε πολυκατοικία κατασκευής 1960, ενεργειακής κλάσης Η.
Αποτελείται από φωτεινό και ψηλοτάβανο σαλόνι με μπροστινό μπαλκόνι που βλέπει στον δρόμο, και τον κηπάκο μπροστά του. Απέναντι από το σαλόνι είναι ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μεγάλη ντουλάπα και παράθυρο που βλέπει στον πίσω κήπο. Μικρός διάδρομος μας οδηγεί σε ένα χωλ με χώρο για τραπεζαρία, και από εκεί πάμε στο μπάνιο και την ξεχωριστή κουζίνα. Το μπάνιο έχει μπανιέρα, παράθυρο και πατάρι. Η κουζίνα είναι ανακαινισμένη πριν χρόνια, σε καλή κατάσταση, με πολλά ντουλάπια και πόρτα που οδηγεί στον πίσω κοινόχρηστο κήπο.
Διαθέτει 2 κλιματιστικά, πλακάκια στο σαλόνι και μωσαϊκό στα υπόλοιπα δάπεδα, διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας και ανεξάρτητη είσοδο με 2 σκαλιά.
Βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο πλησίον πλατείας Ανεξαρτησίας, στην οποία υπάρχουν πάρκα, καταστήματα, εστιατόρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία και στάσεις λεωφορείων. Στα 850μ. βρίσκεται η στάση μετρό του Αλίμου από τη μία πλευρά και το εμπορικό κέντρο της Αργυρούπολης από την άλλη.
Έχει άμεση πρόσβαση και μεγάλη προβολή, άρα είναι ιδανικό και για χρήση ως επαγγελματικός χώρος, γραφείο, ιατρείο, κ.λπ.
Δυνατότητα αγοράς και με διπλανό χώρο καταστήματος 57τμ.
Έχει ΗΤΚ και είναι έτοιμο για άμεση πώληση!
*Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη μπορεί να είναι σχετική και όχι ακριβής.
*Στο ραντεβού για την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται η προσκόμιση και υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και ΑΦΜ σας, και όποιων ατόμων σας συνοδεύουν.
Αναλυτική Περιγραφή
Αργυρούπολη - Πλατεία Ανεξαρτησίας, Διαμέρισμα 57τμ., υπερυψωμένου ισογείου ορόφου, διαμπερές, σε καλή κατάσταση, μερικώς ανακαινισμένο, σε πολυκατοικία κατασκευής 1960, ενεργειακής κλάσης Η. Αποτελείται από φωτεινό και ψηλοτάβανο σαλόνι με μπροστινό μπαλκόνι που βλέπει στον δρόμο, και τον κηπάκο μπροστά του. Απέναντι από το σαλόνι είναι ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μεγάλη ντουλάπα και παράθυρο που βλέπει στον πίσω κήπο. Μικρός διάδρομος μας οδηγεί σε ένα χωλ με χώρο για τραπεζαρία, και από εκεί πάμε στο μπάνιο και την ξεχωριστή κουζίνα. Το μπάνιο έχει μπανιέρα, παράθυρο και πατάρι. Η κουζίνα είναι ανακαινισμένη πριν χρόνια, σε καλή κατάσταση, με πολλά ντουλάπια και πόρτα που οδηγεί στον πίσω κοινόχρηστο κήπο. Διαθέτει 2 κλιματιστικά, πλακάκια στο σαλόνι και μωσαϊκό στα υπόλοιπα δάπεδα, διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας και ανεξάρτητη είσοδο με 2 σκαλιά. Βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο πλησίον πλατείας Ανεξαρτησίας, στην οποία υπάρχουν πάρκα, καταστήματα, εστιατόρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία και στάσεις λεωφορείων. Στα 850μ. βρίσκεται η στάση μετρό της Αλίμου από τη μία πλευρά και το εμπορικό κέντρο της Αργυρούπολης από την άλλη. Έχει άμεση πρόσβαση και μεγάλη προβολή, άρα είναι ιδανικό και για χρήση ως επαγγελματικός χώρος, γραφείο, ιατρείο, κ.λπ. Δυνατότητα αγοράς και με διπλανό χώρο καταστήματος 57τμ. Έχει ΗΤΚ και είναι έτοιμο για άμεση πώληση!
Χαρακτηριστικά
Air Condition
Πόρτα Ασφαλείας
Με θέα
Κήπος
Βεράντα
Ανακαινισμένο
Διαμπερές
Προσόψεως

