Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Λοιπά Επαγγελματικά 2100 τ.μ. προς Πώληση

Βάρη-Βάρκιζα, Βάρκιζα

1/4 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 2.000.000 €
  • Κατηγορία Επαγγελματική Στέγη
  • Yποκατηγορία Λοιπά Επαγγελματικά
  • Περιοχή Ανατολική Αττική
  • Τοποθεσία Βάρη-Βάρκιζα
  • Υποπεριοχή Βάρκιζα
  • Τετραγωνικά Μέτρα 2100 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 28
  • WC 5
  • Όροφος Ισόγειο
  • Θέρμανση Αυτόνομο πετρέλαιο
  • Έτος Κατασκευής 1990
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 06/05/2023
  • Τελευταία ενημέρωση 24/04/2024
  • Κουφώματα PVC
  • Ενεργειακής Κλάσης Υπό ΈΚδοση
  • Κωδικός Ακινήτου # 1549904
Βάρκιζα, πλησίον θάλασσας και κεντρικής αγοράς, Επαγγελματικό κτίριο 2.100τμ., κατασκευής 1990. Αποτελείται από 3 επίπεδα, δηλαδή από ψηλοτάβανο υπόγειο, ισόγειο και Α` όροφο των 700τμ. αντίστοιχα. Στο υπόγειο υπάρχουν 13 καταστήματα, W.C. γυναικών - αντρών, και μια σκάλα η οποία σε συνδυασμό με το γυάλινο αίθριο που υπάρχει σ` όλο το εμπορικό κέντρο, προσφέρει φυσικό φωτισμό στους χώρους και των τριών επιπέδων. Το ισόγειο με ύψος 6,5μ. διαθέτει 14 καταστήματα, τα οποία στο 50% του χώρου τους, διαθέτουν και πατάρι. Υπάρχουν δύο κυλιόμενες σκάλες ανόδου - καθόδου, και ένα υδραυλικό ασανσερ. Στους κοινόχρηστους χώρους η ψευδοροφή έχει γίνει με μπρονζέ καθρέφτη. Ο Α` όροφος έχει χώρο καφέ - εστιατορίου, είναι ψηλοτάβανος, με ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή και με τα πλαϊνά του παράθυρα επίσης να ανεβοκατεβαίνουν με ηλεκτρικό σύστημα. Διαθέτει επίσης WC γυναικών - αντρών. Για την πολυτελή κατασκευή ολόκληρου του συγκροτήματος, ερευνήθηκαν και μελετήθηκαν λεπτομερώς οι συνθήκες των παραθαλάσσιων περιοχών και γι` αυτό τα βασικά υλικά κατασκευής που χρησιμοποιήθηκαν είναι το μάρμαρο, το αλουμίνιο και το γυαλί, τα οποία αντέχουν στην υγρασία και στην αλμύρα της θάλασσας και δεν χρειάζονται απολύτως καμία συντήρηση, παρά μόνο καθαριότητα. Το κτήριο περιμετρικά έχει κατασκευαστεί εξ` ολοκλήρου με μπετόν και όχι με τούβλα. Όλα τα καταστήματα διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, ψύξης - θέρμανσης, τηλέφωνο και τριφασικό ρεύμα. Υπάρχουν καταστήματα από 15τμ. έως 60τμ., ενώ τα περισσότερα είναι μεταξύ 25-30τμ. Στο εμπορικό κέντρο υπάρχει κεντρικό σύστημα πυρασφάλειας - πυρανίχνευσης και σύστημα πυρόσβεσης, μέσω της δεξαμενής νερού και την χρήση πιεστικού μηχανήματος. Το συγκρότημα έχει σύνδεση με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, αλλά και δικό του νερό από γεώτρηση για χρήση στα WC και για το πότισμα. Τέλος, μέρος της όψης αποτελείται από μασίφ μαρμάρινες κολώνες, όπως επίσης κι ολόκληρη η αψίδα από μασίφ μάρμαρο. Ασφαλώς το συγκρότημα μπορεί να λειτουργήσει και σαν ενιαίος χώρος. Πρόκειται για ένα πρότυπο οικοδόμημα, με λειτουργικότητα, αντοχή στις ειδικές συνθήκες της περιοχής, αντοχή στη χρήση, ιδανική αξιοποίηση των χώρων και κορυφαία υποδομή ασφάλειας.
Βάρκιζα, πλησίον θάλασσας και κεντρικής αγοράς, Επαγγελματικό κτίριο 2.100τμ., κατασκευής 1990. Αποτελείται από 3 επίπεδα, δηλαδή από ψηλοτάβανο υπόγειο, ισόγειο και Α' όροφο των 700τμ. αντίστοιχα.
Στο υπόγειο υπάρχουν 13 καταστήματα, W.C. γυναικών - αντρών, και μια σκάλα η οποία σε συνδυασμό με το γυάλινο αίθριο που υπάρχει σ' όλο το εμπορικό κέντρο, προσφέρει φυσικό φωτισμό στους χώρους και των τριών επιπέδων.  
Το ισόγειο με ύψος 6,5μ. διαθέτει 14 καταστήματα, τα οποία στο 50% του χώρου τους, διαθέτουν και πατάρι. Υπάρχουν δύο κυλιόμενες σκάλες ανόδου - καθόδου, και ένα υδραυλικό ασανσερ. Στους κοινόχρηστους χώρους η ψευδοροφή έχει γίνει με μπρονζέ καθρέφτη.
Ο Α' όροφος έχει χώρο καφέ - εστιατορίου, είναι ψηλοτάβανος, με ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή και με τα πλαϊνά του παράθυρα επίσης να ανεβοκατεβαίνουν με ηλεκτρικό σύστημα. Διαθέτει επίσης WC γυναικών - αντρών.
Για την πολυτελή κατασκευή ολόκληρου του συγκροτήματος, ερευνήθηκαν και μελετήθηκαν λεπτομερώς οι συνθήκες των παραθαλάσσιων περιοχών και γι' αυτό τα βασικά υλικά κατασκευής που χρησιμοποιήθηκαν είναι το μάρμαρο, το αλουμίνιο και το γυαλί, τα οποία αντέχουν στην υγρασία και στην αλμύρα της θάλασσας και δεν χρειάζονται απολύτως καμία συντήρηση, παρά μόνο καθαριότητα. Το κτήριο περιμετρικά έχει κατασκευαστεί εξ' ολοκλήρου με μπετόν και όχι με τούβλα.
Όλα τα καταστήματα διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, ψύξης - θέρμανσης, τηλέφωνο και τριφασικό ρεύμα. Υπάρχουν καταστήματα από 15τμ. έως 60τμ., ενώ τα περισσότερα είναι μεταξύ 25-30τμ. Στο εμπορικό κέντρο υπάρχει κεντρικό σύστημα πυρασφάλειας - πυρανίχνευσης και σύστημα πυρόσβεσης, μέσω της δεξαμενής νερού και την χρήση πιεστικού μηχανήματος. Το συγκρότημα έχει σύνδεση με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, αλλά και δικό του νερό από γεώτρηση για χρήση στα WC και για το πότισμα.
Τέλος, μέρος της όψης αποτελείται από μασίφ μαρμάρινες κολώνες, όπως επίσης κι ολόκληρη η αψίδα από μασίφ μάρμαρο. Ασφαλώς το συγκρότημα μπορεί να λειτουργήσει και σαν ενιαίος χώρος.
Πρόκειται για ένα πρότυπο οικοδόμημα, με λειτουργικότητα, αντοχή στις ειδικές συνθήκες της περιοχής, αντοχή στη χρήση, ιδανική αξιοποίηση των χώρων και κορυφαία υποδομή ασφάλειας.
Ασανσέρ
Βεράντα
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Παρόμοια ακίνητα

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Pack n' move

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
gngarden

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Deltaforce

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Τσαμπάσης Α.Ε

Ελαιοχρωματιστές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Δεβετζής

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
SPANOS elevators

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
TOPGAS

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NIKOS DIAMANTIDIS

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙΑ ΔΑΒΡΗΣ

Ρολά Ασφαλείας / Γκαραζόπορτες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Rola Asfaleias

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ