Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Μεζονέτα 200 τ.μ. προς Πώληση

Πανόραμα, Πανόραμα (Ν.751)

1/7 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 556.000 €
  • Κατηγορία Κατοικία
  • Yποκατηγορία Μεζονέτα
  • Περιοχή Θεσσαλονίκη Περ/κοι Δήμοι
  • Τοποθεσία Πανόραμα
  • Υποπεριοχή Πανόραμα (Ν.751)
  • Τετραγωνικά Μέτρα 200 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 3
  • Μπάνια 2
  • WC 1
  • Όροφος Ισόγειο
  • Θέρμανση Απροσδιόριστο
  • Έτος Κατασκευής 2023
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 10/03/2023
  • Τελευταία ενημέρωση 19/07/2023
  • Κουφώματα Αλουμινίου
  • Δάπεδο Μάρμαρο
  • Ενεργειακής Κλάσης A+
  • Κωδικός Ακινήτου # 1522522
Σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του Ν.751 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, σε επικλινές οικόπεδο με ανοιχτωσιά και θέα θάλασσα που δεν θα κλείσει ποτέ, λαμβάνει χώρα, με σκοπό την πώληση, η ανοικοδόμηση μίας υπερπολυτελούς τριώροφης μεζονέτας καθαρου εμβαδου 202 τμ. Ενα έργο εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών από γνωστή και καταξιωμένη στον χώρο κατασκευαστική εταιρία επί σειρά ετών. Η μεζονετα Κ1α που διατίθεται πρός πώληση είναι στο κτιριο 1, το οποιο αποτελείται απο 2 μεζονετες. Η Κ1α μεζονετα αποτελείται απο υπερυψωμενο ισογειο σε σχεση με τον δρομο, υπογειο και 1ο όροφο. Η Κ1β αποτελείται απο τον 2ο οροφο και το δωμα και είναι ηδη πουλημενη. Πρόκειται λοιπον ειδικότερα, για μια μεζονέτα τριών επιπέδων με θερμαινόμενη πισίνα αντίστροφης κολύμβησης με υπερχείλιση, υπόσκαφο πάρκιγκ με 2 κλειστές και 2 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης, ιδιωτικό φυτεμένο κήπο, 2 βεράντες, 2 χώρους κύριας χρήσης σε ξενώνα με πρόσβαση σε κήπο, πισίνα καθώς και το πλήρες μηχανοστάσιό της. Στο ακίνητο προβλέπονται αποθηκευτικοί χώροι, ανελκυστήρας 3 στάσεων, ενδοδαπέδια θέρμανση, Fank Oil ψύξης, σύστημα ασφαλείας, κλειστό κύκλωμα 24 καμερών, χώρος υψιστης ασφαλειας, αντλία θερμότητας, 25αρα γραφιτούχα τοιχοποιία με επιπλέον επένδυση γραφιτούχου θερμοκέλυφους, κουφώματα Salamander Blue Evolution 92 και επάλληλα αλουμινίου, antivantal υαλοπίνακες, με ηλεκτρικά στόρια, εντοιχισμένα καζανάκια, ιδιωτικά dressing rooms, βεράντα με επένδυση πέτρας, επένδυση οροφής , επένδυση τοίχου και πλήρες φωτοβολταικό σύστημα για Net Metering. Αναλυτικά η διαμόρφωση των επιπέδων θα έχει ως εξής : Το υπόγειο αποτελείται από 2 χώρους κύριας 19,38 τμ και 2 αποθηκευτικής χρήσης 67,51 τμ και περιλαμβάνει μηχανοστάσια και την δεξαμενή τής πισίνας Στο ισόγειο προβλέπεται χώρος κύριας χρήσης 60,20 τμ , επιπλέον ημιυπαίθριος 27,5 τμ με άμεση πρόσβαση στην βεράντα, την πισίνα και τον κήπο. Στον πρώτο όροφο, 55,44 τμ προβλέπονται 2 χώροι κύριας χρήσης, σαλόνι, κουζίνα, 2 WC καθώς και εσωτερικός ημιυπαίθριος. Επιπρόσθετα, ανελκυστήρας με πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα, κλειστο υπόσκαφο πάρκιγκ με τουαλέτα και άμεση πρόσβαση στον κήπο. Επίσης, 2 φυτεμένοι κήποι 60 τμ, ενεργειακό τζάκι, αντλία θερμότητας, ηλιακός τριπλής ενέργειας, έπιπλα και νησίδα κουζίνας, εντοιχισμένες συσκευές και βεβαίως πλήρης εγκατάσταση φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Το έργο είναι σε εξέλιξη. Ημερομηνία παραδοσης, τέλη 2023. Κλειδωμένες τιμές. Ενα μοναδικό ακίνητο, καθ\' \'ολα νόμιμο, επένδυση ζωής. - www.oikies.net 7.000 Ενημερωμένα Ακίνητα για να βρείτε το δικό σας - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιόντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. - Oikies Real Estate - Analipsi Τ. 2310831182,2310822447 Ε. sales.syndika@oikies.net www.oikies.net
Σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του Ν.751 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, σε επικλινές οικόπεδο με ανοιχτωσιά και θέα θάλασσα που δεν θα κλείσει ποτέ, λαμβάνει χώρα, με σκοπό την πώληση, η ανοικοδόμηση μίας υπερπολυτελούς τριώροφης μεζονέτας καθαρου εμβαδου 200 τμ. με πάρκιγκ.
Ενα έργο εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών από γνωστή και καταξιωμένη στον χώρο κατασκευαστική εταιρία επί σειρά ετών.
Πρόκειται ειδικότερα, για μια μεζονέτα τριών επιπέδων με θερμαινόμενη πισίνα αντίστροφης κολύμβησης με υπερχείλιση, υπόσκαφο πάρκιγκ με 2 κλειστές και 2 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης, ιδιωτικό φυτεμένο κήπο, 2 βεράντες, 2 χώρους κύριας χρήσης  σε ξενώνα με πρόσβαση σε κήπο, πισίνα καθώς και το πλήρες μηχανοστάσιό της.
Στο ακίνητο προβλέπονται αποθηκευτικοί χώροι, ανελκυστήρας 3 στάσεων, ενδοδαπέδια θέρμανση, Fank Oil ψύξης, σύστημα ασφαλείας, κλειστό κύκλωμα 24 καμερών, χώρος υψιστης ασφαλειας, αντλία θερμότητας, 25αρα γραφιτούχα τοιχοποιία με επιπλέον επένδυση γραφιτούχου θερμοκέλυφους, κουφώματα Salamander Blue Evolution 92 και επάλληλα αλουμινίου, antivantal υαλοπίνακες, με ηλεκτρικά στόρια, εντοιχισμένα καζανάκια, ιδιωτικά dressing rooms, βεράντα με επένδυση πέτρας, επένδυση οροφής , επένδυση τοίχου και πλήρες φωτοβολταικό σύστημα για Net Metering.
Αναλυτικά η διαμόρφωση των επιπέδων θα έχει ως εξής :
Το υπόγειο αποτελείται από 2 χώρους κύριας 19,38 τμ και 2 αποθηκευτικής χρήσης 67,51 τμ  και περιλαμβάνει μηχανοστάσια και την δεξαμενή τής πισίνας
Στο ισόγειο προβλέπεται χώρος κύριας χρήσης 60,20 τμ , επιπλέον ημιυπαίθριος  27,5 τμ  με άμεση πρόσβαση στην βεράντα, την πισίνα και τον κήπο.
Στον πρώτο όροφο, 55,44 τμ προβλέπονται 2 χώροι κύριας χρήσης, σαλόνι, κουζίνα, 2 WC καθώς και εσωτερικός ημιυπαίθριος.
Επιπρόσθετα, ανελκυστήρας με πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα, κλειστο υπόσκαφο πάρκιγκ με τουαλέτα και άμεση πρόσβαση στον κήπο.
Επίσης, 2 φυτεμένοι κήποι 60 τμ, ενεργειακό τζάκι, αντλία θερμότητας, ηλιακός τριπλής ενέργειας, έπιπλα και νησίδα κουζίνας, εντοιχισμένες συσκευές και βεβαίως πλήρης  εγκατάσταση φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
Το έργο είναι σε εξέλιξη.  Ημερομηνία παραδοσης, τέλη 2023. 
Ενα μοναδικό ακίνητο, καθ' 'ολα νόμιμο, επένδυση ζωής.


 - www.oikies.net 7.000 Ενημερωμένα Ακίνητα για να βρείτε το δικό σας
 -
 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
 Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιόντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
 -
 Oikies Real Estate - Analipsi
 Τ. 2310831182,2310822447
 Ε. sales.syndika@oikies.net
 www.oikies.net
Air Condition
Αποθήκη
Πόρτα Ασφαλείας
Τζάκι
Θυροτηλεόραση
Συναγερμός
Πισίνα
Με θέα
Ασανσέρ
Επιτρέπονται Κατοικίδια
Κήπος
Βεράντα
Νεόδμητο
Γωνιακό
Διαμπερές
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Παρόμοια ακίνητα

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
PURE GREEN CLEANING

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Μετακομίσεις Μπόλης

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
EUROPA ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΑΡΙΔΑ

Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ENELEC

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
AEGEAN CLIMA

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
MIKEL Cantina Thessaloniki

Ελαιοχρωματιστές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Μίγκλης Αντώνης

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Β.Τ.S Ανελκυστήρες

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Altaka

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ

Ρολά Ασφαλείας / Γκαραζόπορτες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Rola Asfaleias

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ