Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Μονοκατοικία 252 τ.μ. προς Πώληση

Πανόραμα, Πανόραμα (Ν.751)

1/13 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 710.000 €
  • Κατηγορία Κατοικία
  • Yποκατηγορία Μονοκατοικία
  • Περιοχή Θεσσαλονίκη Περ/κοι Δήμοι
  • Τοποθεσία Πανόραμα
  • Υποπεριοχή Πανόραμα (Ν.751)
  • Τετραγωνικά Μέτρα 252 τ.μ.
  • Δωμάτια/Χώροι 4
  • Μπάνια 4
  • WC 1
  • Όροφος -
  • Θέρμανση Ατομικό ηλεκτρικό
  • Έτος Κατασκευής 2023
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 18/05/2023
  • Τελευταία ενημέρωση 18/05/2023
  • Κουφώματα Αλουμινίου
  • Δάπεδο Αδιάφορο
  • Πρόσβαση Άσφαλτος
  • Κωδικός Ακινήτου # 1556565
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Πωλείται καταπληκτική υπό κατασκευή μονοκατοικία 251τ.μ. με 340τ.μ. κήπο αποκλειστικής χρήσης, σε αμφιθεατρικό οικόπεδο, με μοναδική θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές συγκρότημα μονοκατοικιών σε εξαιρετική τοποθεσία του (Ν.751), στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Την αποπεράτωση του συγκεκριμένου έργου, την έχει αναλάβει, μεγάλη κατασκευαστική εταιρία, ακολουθώντας όλες τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς που προβλέπονται από την Ελληνική Νομοθεσία, με γνώμωνα τη διασφάλιση της καλύτερης και ποιοτικότερης διαβίωσης. Αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο, 1ος και φυτεμένο δώμα) με είσοδο από το υπόγειο και το ισόγειο του κτίσματος. Όλα τα επίπεδα συνδέονται με εσωτερική σκάλα και ασανσέρ. To ισόγειο αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, WC, κουζίνα και περιμετρικό κήπο με BBQ. O 1ος όροφος διαθέτει 3 άνετα υπνοδωμάτια (το ένα master με εσωτερική γκαρνταρόμπα και μπάνιο) όλα με πρόσβαση στους εξώστες του ορόφου και 1 μπάνιο με φυσικό εξαερισμό. Τέλος οδηγούμαστε στο φυτεμένο δώμα, που αποτελείται από 1 ενιαίο χώρο, ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί είτε σαν 4ο δωμάτιο είτε σαν γραφείο με δικό του μπάνιο και βεράντα με BBQ και εκπληκτική θέα. Παρέχεται ακόμη αποθήκη 15τμ και 2 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο με σταθμό φόρτισης ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου επάλληλα με θερμοδιακοπή διπλής υάλωσης, ανελκυστήρα, ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας, εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, δρύινα δάπεδα στα δωμάτια, εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας, θυροτηλεόραση με κάμερα, προεγκατάσταση για ηλεκτρικές τέντες και όλα τα σύγχρονα συστήματα, που απαιτεί μία πολυτελής κατασκευή. Συνδυάζει εργονομική σχεδίαση μοναδικής αισθητικής και κατασκευή υψηλών προδιαγραφών. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο με μαγευτική θέα, καθώς και εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο και στην αγορά του οικισμού. Τιμή πώλησης : 710.000€ - www.oikies.net 7.000 Ενημερωμένα Ακίνητα για να βρείτε το δικό σας - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. - Oikies Real Estate - Analipsi Τ. 2310831182,2310822447 Ε. sales.syndika@oikies.net www.oikies.net
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Πωλείται καταπληκτική υπό κατασκευή μονοκατοικία 251τ.μ. με 340τ.μ. κήπο αποκλειστικής χρήσης, σε αμφιθεατρικό οικόπεδο, με μοναδική θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές συγκρότημα μονοκατοικιών σε εξαιρετική τοποθεσία του (Ν.751), στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Την αποπεράτωση του συγκεκριμένου έργου, την έχει αναλάβει, μεγάλη κατασκευαστική εταιρία, ακολουθώντας όλες τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς που προβλέπονται από την Ελληνική Νομοθεσία, με γνώμωνα τη διασφάλιση της καλύτερης και ποιοτικότερης διαβίωσης.
Αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο, 1ος και φυτεμένο δώμα) με είσοδο από το υπόγειο και το ισόγειο του κτίσματος. Όλα τα επίπεδα συνδέονται με εσωτερική σκάλα και ασανσέρ.
To ισόγειο αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, WC, κουζίνα και περιμετρικό κήπο με BBQ.
O 1ος όροφος διαθέτει 3 άνετα υπνοδωμάτια (το ένα master με εσωτερική γκαρνταρόμπα και μπάνιο) όλα με πρόσβαση στους εξώστες του ορόφου και 1 μπάνιο με φυσικό εξαερισμό.
Τέλος οδηγούμαστε στο φυτεμένο δώμα, που αποτελείται από 1 ενιαίο χώρο, ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί είτε σαν 4ο δωμάτιο είτε σαν γραφείο με δικό του μπάνιο και βεράντα με BBQ και εκπληκτική θέα.
Παρέχεται ακόμη αποθήκη 15τμ και 2 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο με σταθμό φόρτισης ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου επάλληλα με θερμοδιακοπή διπλής υάλωσης, ανελκυστήρα, ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας, εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, δρύινα δάπεδα στα δωμάτια, εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας, θυροτηλεόραση με κάμερα, προεγκατάσταση για ηλεκτρικές τέντες και όλα τα σύγχρονα συστήματα, που απαιτεί μία πολυτελής κατασκευή. Συνδυάζει εργονομική σχεδίαση μοναδικής αισθητικής και κατασκευή υψηλών προδιαγραφών. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο με μαγευτική θέα, καθώς και εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο και στην αγορά του οικισμού.

Τιμή πώλησης : 710.000€
- www.oikies.net 7.000 Ενημερωμένα Ακίνητα για να βρείτε το δικό σας  -  ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ  Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε.  -  Oikies Real Estate - Analipsi   Τ. 2310831182,2310822447   Ε. sales.syndika@oikies.net   www.oikies.net
Air Condition
Αποθήκη
Πόρτα Ασφαλείας
Τζάκι
Θυροτηλεόραση
Συναγερμός
Parking
Με θέα
Ασανσέρ
Επιτρέπονται Κατοικίδια
Κήπος
Βεράντα
Νεόδμητο
Ψησταριά
Γωνιακό
Διαμπερές
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NovaClean

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΛΕΙΒΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
EUROPA ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΑΡΙΔΑ

Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Electrolyseis

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Αντώνης Τριανταφυλλίδης

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Landscape Architecture (L.A)

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Deltaforce

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
MIKEL Κ. Καραμανλή

Ελαιοχρωματιστές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Δεβετζής

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
LIFTTEK

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Altaka

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Monotica

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ