Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Οικόπεδο 393 τ.μ. προς Πώληση

Καλαμάτα, Μικρή Μαντίνεια

1/20 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 160.000 €
  • Κατηγορία Γη
  • Yποκατηγορία Οικόπεδο
  • Περιοχή Ν. Μεσσηνίας
  • Τοποθεσία Καλαμάτα
  • Υποπεριοχή Μικρή Μαντίνεια
  • Τετραγωνικά Μέτρα 393 τ.μ.
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 19/02/2024
  • Τελευταία ενημέρωση 19/02/2024
  • Κλίση Επίπεδο
  • Συντελεστής δόμησης 0.5%
  • Συντελεστής κάλυψης 40%
  • Προσανατολισμός Νοτιοδυτικός
  • Κωδικός Ακινήτου # 5099
Κωδικός ακινήτου: 5099 - Καλαμάτα Μικρή Μαντίνεια Μικρή Μαντινεία ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο επίπεδο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 393 τ.μ. με συντελεστή δόμησης: 0.50 και συντελεστή κάλυψης: 40.00 Διαθέτει απόσταση από θάλασσα 435 μέτρα απόσταση από πόλη 5000 μέτρα απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 19000 μέτρα Τιμή: 160.000 € (Κωδικός γραφείου G005099) Ένα καταπληκτικό οικόπεδο 393 τ.μ., γωνιακό με νοτιοδυτικό προσανατολισμό και θέα στη θάλασσα πωλείται στην Μικρή Μαντίνεια. Η άρτια χωροταξία του προσδίδει το πλεονέκτημα ανέγερσης μιας όμορφης μονοκατοικίας στο μέσο του οικοπέδου αφήνοντας χώρο για έναν καταπράσινο κήπο. Εχει πρόσβαση και από τις δύο πλευρές του από άσφαλτο, ωστόσο βρίσκεται μακριά από τον κεντρικό δρόμο γεγονός που διασφαλίζει την ησυχία της εξοχής. Στην περιοχή βρίσκονται κυρίως μονοκατοικίες οι οποίες είναι είτε εξοχικής χρήσης ή μόνιμης κατοικίας - μιας και η απόσταση από την πόλη είναι μόλις 10 λεπτά οδήγησης. Σε μικρή απόσταση βρίσκονται εστιατόρια και οργανωμένες παραλίες, ωστόσο το μεγάλο παραλιακό μέτωπο που εκτείνεται στην περιοχή έχει πολλά σημεία στα οποία μπορεί κάποιος να απολαύσει τη θάλασσα και μη οργανωμένα. Σε απόσταση 5 λεπτών βρίσκονται σούπερ μάρκετ και φούρνος ενώ υπάρχει σύνδεση με την πόλη μέσω της αστικής συγκοινωνίας (καθώς στάση βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το ακίνητο επι της κεντρικής οδού). Πρόκειται για μια καταπληκτική ευκαιρία για όποιον αναζητά την ησυχία της εξοχής, την άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και την μικρή απόσταση από την πόλη και τις υπηρεσίες της. Η περιοχή έχει αναπτυχθεί εξαιρετικά την τελευταία 15ετία καθώς αρκετός κόσμος επιδιώκει την απομάκρυνση από το αστικό κέντρο αλλά χωρίς υπερβολικές αποστάσεις που κουράζουν σε καθημερινή βάση. Επίσης, η απουσία τουριστικών καταλυμάτων στην περιοχή σας εξασφαλίζει ρυθμούς ηρεμίας όλον τον χρόνο - ενώ θα μπορούσε το ακίνητο που θα ανεγερθεί να αξιοποιηθεί και ως κατάλυμα σε αντίστοιχες πλατφόρμες και να σας προσφέρει ένα επιπλέον εισόδημα για την απόσβεση της επένδυσής σας. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε και το δικό σας όνειρο σας πραγματικότητα σήμερα!
> Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
> Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
> Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα το συντομότερο δυνατόν.
> Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο 4072/2012.
> Για τη δική σας καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης και την απαραίτητη δική μας προετοιμασία, σας συνιστούμε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας τουλάχιστον τρεις μέρες νωρίτερα.
Με θέα
Επενδυτικό

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Παρόμοια ακίνητα

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΛΕΙΒΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ALUSTOP

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Β.Τ.S Ανελκυστήρες

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
TOPGAS

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Altaka

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Estia Green

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΕΒΕΤΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ