Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Οικόπεδο 6757 τ.μ. προς Πώληση

Φοίνικας

1/5 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 210.000 €
  • Κατηγορία Γη
  • Yποκατηγορία Οικόπεδο
  • Περιοχή Ν. Ρεθύμνου
  • Τοποθεσία Φοίνικας
  • Τετραγωνικά Μέτρα 6757 τ.μ.
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 12/11/2022
  • Τελευταία ενημέρωση 06/04/2023
  • Ζώνη Οικιστική ζώνη
  • Συντελεστής κάλυψης 0.6%
  • Κωδικός Ακινήτου # 1461368
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ. Πωλείται αμφιθεατρικό οικόπεδο 6.756,97 τμ, εντός οικισμού, στα νότια της Κρήτης, στο χωριό Ασώματος, του δήμου Αγίου Βασιλείου. Με συντελεστή κάλυψης 0,6 %, πρόσοψη 4,92 μέτρα και δόμηση 400 x 2 τ.μ.. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο πανέμορφο φαράγγι του Κουρταλιώτη. Ο δρόμος που περνάει από το οικόπεδο, οδηγεί στον κεντρικό δρόμο προς Μονή Πρέβελη. Το έδαφος του οικοπέδου είναι ελαφρώς επικλινές, καλλιεργούνται 140 βιολογικά ελαιόδεντρα και πολλά δέντρα με φρούτα. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, νερού και αποχέτευσης είναι εντός του οικοπέδου. Ο προσανατολισμός είναι νότιος με θέα προς την κορυφή του Τιμίου Σταυρού, κατά μήκος της ακτής προς το Δαμνόνι και στον κόλπο του Πλακιά. Απέχει μόλις 5χλμ από την παραλία Δαμνόνι, 7χλμ από τον Πλακιά (χωριό/τουριστικό θέρετρο με όλες τις γενικές ανέσεις) και 5χλμ από την Μονή Πρέβελη. Στην περιοχή υπάρχουν πολλές γραφικές παραλίες (όπως τα Σκινάρια, το Αμμούδι και η Σούδα), παραδοσιακά εργαστήρια και ταβέρνες. Απαραίτητα για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Υπόδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον/την Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτου, παροχές που σας προσφέρονται από τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Ανακαινίσεις» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό site μας: https://solutionsgroup.gr/.
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ. Πωλείται αμφιθεατρικό οικόπεδο 6.756,97 τμ, εντός οικισμού, στα νότια της Κρήτης, στο χωριό Ασώματος, του δήμου Αγίου Βασιλείου. Με συντελεστή κάλυψης 0,6 %, πρόσοψη 4,92 μέτρα και δόμηση 400 x 2 τ.μ.. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο πανέμορφο φαράγγι του Κουρταλιώτη. Ο δρόμος που περνάει από το οικόπεδο, οδηγεί στον κεντρικό δρόμο προς Μονή Πρέβελη. Το έδαφος του οικοπέδου είναι ελαφρώς επικλινές, καλλιεργούνται 140 βιολογικά ελαιόδεντρα και πολλά δέντρα με φρούτα. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, νερού και αποχέτευσης είναι εντός του οικοπέδου. Ο προσανατολισμός είναι νότιος με θέα προς την κορυφή του Τιμίου Σταυρού, κατά μήκος της ακτής προς το Δαμνόνι και στον κόλπο του Πλακιά. Απέχει μόλις 5χλμ από την παραλία Δαμνόνι, 7χλμ από τον Πλακιά (χωριό/τουριστικό θέρετρο με όλες τις γενικές ανέσεις) και 5χλμ από την Μονή Πρέβελη. Στην περιοχή υπάρχουν πολλές γραφικές παραλίες (όπως τα Σκινάρια, το Αμμούδι και η Σούδα), παραδοσιακά εργαστήρια και ταβέρνες.
Απαραίτητα για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Υπόδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον/την Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτου, παροχές που σας προσφέρονται από τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Ανακαινίσεις» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό site μας: https://solutionsgroup.gr/.   Ο.Σ.

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Glow Cleaning

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Μετακομίσεις Μπόλης

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Tonikidis Έπιπλα

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Ribas Glass

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Β.Τ.S Ανελκυστήρες

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Altaka

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙΑ ΔΑΒΡΗΣ

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ