Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Οικόπεδο 18415 τ.μ. προς Πώληση

Κέα-Τζιά, Κούνδουρος

1/14 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 600.000 €
  • Κατηγορία Γη
  • Yποκατηγορία Οικόπεδο
  • Περιοχή Κυκλάδες
  • Τοποθεσία Κέα-Τζιά
  • Υποπεριοχή Κούνδουρος
  • Τετραγωνικά Μέτρα 18415 τ.μ.
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 20/03/2023
  • Τελευταία ενημέρωση 24/04/2024
  • Ζώνη Εκτός Σχεδίου
  • Κωδικός Ακινήτου # 1526701
Κέα - Τζιά, στο κοντινότερο νησί των Κυκλάδων προς την Αττική, με συνεχή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία. Έκταση επικλινής 18,41 στρεμμάτων στην περιοχή Κούνδουρος, με τις πολυτελείς κατοικίες και τις γραφικές αμμουδιές, στα 400μ. από την παραλία. Απέχει από το λιμάνι της Κέας 18χλμ. και από την Χώρα 17χλμ. Η έκταση έχει πρόσβαση από το κυρίως οδικό δίκτυο μέσω 4 αγροτικών οδών. Περιλαμβάνει 4 άρτια οικόπεδα, χωρισμένα με κάθετες ιδιοκτησίες, έκτασης από 4.000 έως 5.900τμ. που έκαστο κτίζει γύρω στα 200τ.μ. οικιστικό, όλα με θέα θάλασσα και πρόσοψη επί αγροτικής οδού. Όλα τα οικόπεδα έχουν ανεμπόδιστη πανοραμική θέα προς την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα προς νότο, ενώ από το βορρά είναι προφυλαγμένα από τους ανέμους λόγω ιδιομορφίας και κλίσεως του εδάφους. Τα ως άνω πλεονεκτήματα παρέχουν την δυνατότητα μοναδικής τουριστικής αξιοποίησης με κατασκευές ξεχωριστών μεζονετών, κατά το σύστημα boutique hotel, για ξενοδοχειακή μονάδα υψηλής προδιαγραφής, ή και για ανεξάρτητες κατοικίες ψηφιακών μεταναστών σε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Η εγγύτητα με την οργανωμένη πλαζ του Κούνδουρου είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα. Εκεί ευρίσκονται τα πολυτελή εστιατόρια, μπαρ και καταλύματα 5 αστέρων. Η άμεση πρόσβαση προς την πλαζ εξασφαλίζεται με δρόμο λιθόστρωτο καθώς το εν λόγω ακίνητο ευρίσκεται στο μυχό του κεντρικού κόλπου του Κούνδουρου, όρμος Καρδιάς, με την αμμώδη παραλία και τα πεντακάθαρα νερά. Εντός του ακινήτου υπάρχει γεώτρηση, ηλεκτρική γραμμή της ΔΕΗ και τηλεφωνία, που εξασφαλίζουν αυτοτέλεια εφοδιασμού καθώς η υπόλοιπη περιοχή εφοδιάζεται με βυτία μεταφοράς νερού. Πρόσθετα πλεονεκτήματα είναι η οικολογική και πολιτιστική άποψη του νησιού. Ο χώρος είναι επισκέψιμος και αποτελεί το κόσμημα του νησιού. Είναι προσβάσιμος από την ξηρά με μονοπάτι λιθόστρωτο με σκαλοπάτια και από την θάλασσα με σκάφος (ταχύπλοα, γιωτ κλπ). Η ιδιαιτερότητα του νησιού προσφέρει τα μοναδικά δώρα της φύσης και της παράδοσης με τον πλέον γνήσιο και αυθεντικό τρόπο για τους προνομιούχους που ξέρουν να τα εκτιμούν.
Κέα - Τζιά, στο κοντινότερο νησί των Κυκλάδων προς την Αττική, με συνεχή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία. Έκταση επικλινής 18,41 στρεμμάτων στην περιοχή Κούνδουρος, με τις πολυτελείς κατοικίες και τις γραφικές αμμουδιές, στα 400μ. από την παραλία. Απέχει από το λιμάνι της Κέας 18χλμ. και από την Χώρα 17χλμ. Η έκταση έχει πρόσβαση από το κυρίως οδικό δίκτυο μέσω 4 αγροτικών οδών. Περιλαμβάνει 4 άρτια οικόπεδα, χωρισμένα με κάθετες ιδιοκτησίες, έκτασης από 4.000 έως 5.900τμ. που έκαστο κτίζει γύρω στα 200τ.μ. οικιστικό, όλα με θέα θάλασσα και πρόσοψη επί αγροτικής οδού.

Όλα τα οικόπεδα έχουν ανεμπόδιστη πανοραμική θέα προς την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα προς νότο, ενώ από το βορρά είναι προφυλαγμένα από τους ανέμους λόγω ιδιομορφίας και κλίσεως του εδάφους. Τα ως άνω πλεονεκτήματα παρέχουν την δυνατότητα μοναδικής τουριστικής αξιοποίησης με κατασκευές ξεχωριστών μεζονετών, κατά το σύστημα boutique hotel, για ξενοδοχειακή μονάδα υψηλής προδιαγραφής, ή και για ανεξάρτητες κατοικίες ψηφιακών μεταναστών σε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Η εγγύτητα με την οργανωμένη πλαζ του Κούνδουρου είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα. Εκεί ευρίσκονται τα πολυτελή εστιατόρια, μπαρ και καταλύματα 5 αστέρων. Η άμεση πρόσβαση προς την πλαζ εξασφαλίζεται με δρόμο λιθόστρωτο καθώς το εν λόγω ακίνητο ευρίσκεται στο μυχό του κεντρικού κόλπου του Κούνδουρου, όρμος Καρδιάς, με την αμμώδη παραλία και τα πεντακάθαρα νερά. Εντός του ακινήτου υπάρχει γεώτρηση, ηλεκτρική γραμμή της ΔΕΗ και τηλεφωνία, που εξασφαλίζουν αυτοτέλεια εφοδιασμού καθώς η υπόλοιπη περιοχή εφοδιάζεται με βυτία μεταφοράς νερού. Πρόσθετα πλεονεκτήματα είναι η οικολογική και πολιτιστική άποψη του νησιού. Ο χώρος είναι επισκέψιμος και αποτελεί το κόσμημα του νησιού. Είναι προσβάσιμος από την ξηρά με μονοπάτι λιθόστρωτο με σκαλοπάτια και από την θάλασσα με σκάφος (ταχύπλοα, γιωτ κλπ). Η ιδιαιτερότητα του νησιού προσφέρει τα μοναδικά δώρα της φύσης και της παράδοσης με τον πλέον γνήσιο και αυθεντικό τρόπο για τους προνομιούχους που ξέρουν να τα εκτιμούν.
Με θέα
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Παρόμοια ακίνητα

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Ανακαινίσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Interior Architecture

Τεχνικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
3Line Facility Services

Ηλεκτρονικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Jooble

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
PURE GREEN CLEANING

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΠΑΔΑΣ

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
CLIMA ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Landscape Architecture (L.A)

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Deltaforce

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
MIKEL Cantina Thessaloniki

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Β.Τ.S Ανελκυστήρες

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NIKOS DIAMANTIDIS

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΖΑΚΙΑ ΔΑΒΡΗΣ

Ρολά Ασφαλείας / Γκαραζόπορτες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Rola Asfaleias

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ