Οικόπεδο 1100 τ.μ. προς Πώληση
Μονοκατοικία 140 τ.μ. προς Πώληση
Mansard 130 sqm for For Rent
Plot 457 sqm for For Sale
Γκαρσονιέρα 30 τ.μ. προς Πώληση
Detached House 160 sqm for For Sale
Μονοκατοικία 200 τ.μ. προς Πώληση
Γκαρσονιέρα 41 τ.μ. προς Πώληση
Plot 1047 sqm for For Sale
Οικόπεδο 214 τ.μ. προς Πώληση
Οικόπεδο 214 τ.μ. προς Πώληση
Πεύκη, Άνω Πεύκη
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
Γενικά
- Τύπος αγγελίας Πώληση
-
310.000 €
- Κατηγορία Γη
- Yποκατηγορία Οικόπεδο
- Περιοχή Αθήνα Βόρεια
- Τοποθεσία Πεύκη
- Υποπεριοχή Άνω Πεύκη
- Τετραγωνικά Μέτρα 214 τ.μ.
- Ημερομηνία Δημοσίευσης 17/12/2025
- Τελευταία ενημέρωση 28/03/2026
- Ζώνη Εντός Σχεδίου
- Συντελεστής δόμησης 0.8%
- Συντελεστής κάλυψης 40%
- Κωδικός Ακινήτου # 1866934
Περιγραφή
Πωλείται εξαιρετικό οικόπεδο 214 τ.μ. με ενεργή οικοδομική άδεια και εγκεκριμένα σχέδια, σε προνομιακή και ήσυχη περιοχή της Πεύκης.
Διαθέτει συντελεστή δόμησης 0,8 και συντελεστή κάλυψης 40%, προσφέροντας ιδανικές δυνατότητες δόμησης για κατοικία ή επενδυτική εκμετάλλευση.
Η άδεια προβλέπει να χτιστεί ένα διώροφο κτήριο, 2 κατοικιών ως ανεξάρτητες μεζονέτες, με αποθήκες και θέσεις στάθμευσης στο ισόγειο, και από ένα studio στο υπόγειο.
Αναλυτικά κάθε μεζονέτα θα διαμορφωθεί ως εξής:
-Στο ισόγειο θα βρίσκεται η πυλωτή, με την είσοδος των μεζονετών, από μια θέση στάθμευσης, με κήπο αριστερά, δεξιά και πίσω, καθώς και από μία αποθήκη 15,60τμ.
-Ο 1ος όροφο των 61τμ. περίπου, θα αποτελείται από ένα σαλόνι με πρόσβαση σε βεράντα, με χώρο για τραπεζαρία και ανοιχτή κουζίνα.
-Στην σοφίτα του 2ου ορόφου θα υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Τα υπνοδωμάτια έχουν ντουλάπες, δύο βγαίνουν σε μπαλκόνι, και το ένα είναι master με ντουζ.
-Στο υπόγειο υπάρχει από ένα studio 12,60τμ. δηλαδή κύριος χώρος, με μπάνιο και χώρο για ντουλάπες, καθώς και ένας βοηθητικός χώρος 45,20τμ. (ο οποίος θα μπορούσε να ενωθεί με τον κύριο χώρο, και να χρησιμοποιηθεί ως σαλόνι / playroom ή αποθήκη).
Βρίσκεται κοντά στο δημοτικό στάδιο, σε στάσεις λεωφορείων, και τη Λεωφόρο Ειρήνης, με καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες.
Το ακίνητο διατίθεται με ενεργή οικοδομική άδεια και εγκεκριμένα σχέδια, εξασφαλίζοντας άμεση δυνατότητα ανέγερσης χωρίς καθυστερήσεις!
*Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη μπορεί να είναι σχετική και όχι ακριβής.
*Στο ραντεβού για την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται η προσκόμιση και υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και ΑΦΜ σας, και όποιων ατόμων σας συνοδεύουν.
Αναλυτική Περιγραφή
Πωλείται εξαιρετικό οικόπεδο 214 τ.μ. με ενεργή οικοδομική άδεια και εγκεκριμένα σχέδια, σε προνομιακή και ήσυχη περιοχή της Πεύκης. Διαθέτει συντελεστή δόμησης 0,8 και συντελεστή κάλυψης 40%, προσφέροντας ιδανικές δυνατότητες δόμησης για κατοικία ή επενδυτική εκμετάλλευση. Η άδεια προβλέπει να χτιστεί ένα διώροφο κτήριο, 2 κατοικιών ως ανεξάρτητες μεζονέτες, με αποθήκες και θέσεις στάθμευσης στο ισόγειο, και από ένα studio στο υπόγειο. Αναλυτικά κάθε μεζονέτα θα διαμορφωθεί ως εξής: Στο ισόγειο θα βρίσκεται η πυλωτή, με την είσοδος των μεζονετών, από μια θέση στάθμευσης, με κήπο αριστερά, δεξιά και πίσω, καθώς και από μία αποθήκη 15,60τμ. Ο 1ος όροφο των 61τμ. περίπου, θα αποτελείται από ένα σαλόνι με πρόσβαση σε βεράντα, με χώρο για τραπεζαρία και ανοιχτή κουζίνα. Στην σοφίτα του 2ου ορόφου θα υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Τα υπνοδωμάτια έχουν ντουλάπες, δύο βγαίνουν σε μπαλκόνι, και το ένα είναι master με ντουζ. Στο υπόγειο υπάρχει από ένα studio 12,60τμ. δηλαδή κύριος χώρος, με μπάνιο και χώρο για ντουλάπες, καθώς και ένας βοηθητικός χώρος 45,20τμ. (ο οποίος θα μπορούσε να ενωθεί με τον κύριο χώρο, και να χρησιμοποιηθεί ως σαλόνι / playroom ή αποθήκη). Βρίσκεται κοντά στο δημοτικό στάδιο, σε στάσεις λεωφορείων, και τη Λεωφόρο Ειρήνης, με καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες. Το ακίνητο διατίθεται με ενεργή οικοδομική άδεια και εγκεκριμένα σχέδια, εξασφαλίζοντας άμεση δυνατότητα ανέγερσης χωρίς καθυστερήσεις!
Χαρακτηριστικά
Με θέα
Γωνιακό
Προσόψεως
Εντός Σχεδίου Πόλεως

