Τοποθεσία:
τ.μ.:
€:

Βιομηχανικός Χώρος 5700 τ.μ. προς Πώληση

Ωραιόκαστρο, Ωραιόκαστρο

1/20 Φωτογραφίες
Αγαπημένα
Λίστα Σύγκρισης
Αποστολή
Αναφορά
  • Τύπος αγγελίας Πώληση
  • Μετατρέψτε την τιμή στο συνάλλαγμά σας 2.500.000 €
  • Κατηγορία Επαγγελματική Στέγη
  • Yποκατηγορία Βιομηχανικός Χώρος
  • Περιοχή Θεσσαλονίκη Περ/κοι Δήμοι
  • Τοποθεσία Ωραιόκαστρο
  • Υποπεριοχή Ωραιόκαστρο
  • Τετραγωνικά Μέτρα 5700 τ.μ.
  • Όροφος -
  • Θέρμανση Απροσδιόριστο
  • Έτος Κατασκευής 2011
  • Ημερομηνία Δημοσίευσης 09/03/2023
  • Τελευταία ενημέρωση 09/03/2023
  • Κωδικός Ακινήτου # 1521146
Πρόκειται για Βιομηχανικό/Βιοτεχνικό Ακίνητο, με εξαιρετικής ποιότητας κτίσματα, συνολικής επιφάνειας 2.150 τ.μ. σε οικόπεδο 5.750 τ.μ, με πρόβαση από 2 κεντρικούς δρόμους! Συμπεριλαμβάνει και πολυτελή οικία 185 τ.μ. καθώς και όλος ο περιβάλλοντας χώρος είναι εξαιρετικά διαμορφωμένος. Να σημειωθεί ότι είναι κατασκευασμένο εξ\' ολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα (όχι μεταλλικές κατασκευές όπως συνήθως), άψογα διατηρημένο, σε πάρα πολύ καλή και ανεβασμένη περιοχή. Επίσης ότι υπάρχει είναι κατασκευασμένο με νόμιμες ΑΔΕΙΕΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ, ΑΔΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και φυσικά και υπάρχει και η σχετική ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ η οποία μάλιστα ανανεώθηκε προ μηνών, νόμιμη γεώτρηση με ιδιωτικό νερό και ακόμα και άδεια εισόδου-εξόδου στην/από την εγκατάσταση! Το εξαιρετικό βιομηχανικό ακίνητο αποτελείται από 2 κτίρια. Το πρώτο κτίριο αποτελούμενο από 994 τ.μ., είναι κατασκευασμένο το 2012. Το δεύτερο κτίριο αποτελείται από 1110 τ.μ., κατασκευασμένο το 1986 και πλήρως ανακαινισμένο το 2008. Η κατασκευή και των 2 είναι πολυτελείας με πλακίδια γρανίτη σε τοίχους και πατώματα, με ανοξείδωτο βιομηχανικό ανελκυστήρα KLEEMAN 3 τόνων, δυο χώρους ολοκαινουργιων ψυγείων συνολικού όγκου 300 κυβικών, πολυτελείς χώρους γραφείων 3 ορόφων με ξεχωριστά λουτρά, WC και κουζίνες, ξεχωριστά λουτρά και αποδυτήρια προσωπικού, πλήρη εγκατάσταση θέρμανσης-κλιματισμού (DAIKIN) σε όλους τους χώρους (γραφεία-εργοστάσιο-συσκευαστήριο), ράμπα φόρτωσης/εκφόρτωσης, 3 ξεχωριστές αποθήκες φυλασσόμενες, εσωτερική σκάλα με ΙΝΟΧ κάγκελα, 2 μπαλκόνια με ΙΝΟΧ κάγκελα και κεραμικά πλακίδια, καθώς και πολλά πολλά άλλα τα οποία διευκολύνουν και μεγιστοποιούν την παραγωγή και την λειτουργία του εργοστασίου. Το 2ο κτίριο διαθέτει τις απαιτούμενες βάσεις να στηρίξει ένα νέο πρόσθετο κτίριο των ιδίων τετραγωνικών μέτρων αν χρειαστεί να επεκταθεί. Ο ενιαίος χώρος παραγωγής είναι 741 τ.μ. και διαθέτει πολυτελή γραφεία 185 τ.μ. υπόγειο αποθηκευτικό χώρο ιδίων μέτρων. Επίσης διαθέτει 4 ξεχωριστές εξωτερικές αποθήκες, ενώ έχει και υπόλοιπο κάλυψης (ανέγερσης επιπλέον χώρων έως περίπου 1.500 τ.μ.). - www.oikies.net 7.000 Ενημερωμένα Ακίνητα για να βρείτε το δικό σας - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιόντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. - Oikies Real Estate - Analipsi Τ. 2310831182 Ε. sales.syndika@oikies.net www.oikies.net
Πρόκειται για Βιομηχανικό/Βιοτεχνικό Ακίνητο, με εξαιρετικής ποιότητας κτίσματα, συνολικής επιφάνειας 2.150 τ.μ. σε οικόπεδο 5.750 τ.μ, με πρόβαση από 2 κεντρικούς δρόμους! Συμπεριλαμβάνει και πολυτελή οικία 185 τ.μ. καθώς και όλος ο περιβάλλοντας χώρος είναι εξαιρετικά διαμορφωμένος.   Να σημειωθεί ότι είναι κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα (όχι μεταλλικές κατασκευές όπως συνήθως), άψογα διατηρημένο, σε πάρα πολύ καλή και ανεβασμένη περιοχή.
Επίσης ότι υπάρχει είναι κατασκευασμένο με νόμιμες ΑΔΕΙΕΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ, ΑΔΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και φυσικά και υπάρχει και η σχετική ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ η οποία μάλιστα ανανεώθηκε προ μηνών, νόμιμη γεώτρηση με ιδιωτικό νερό και ακόμα και άδεια εισόδου-εξόδου στην/από την εγκατάσταση!    
Το εξαιρετικό βιομηχανικό ακίνητο αποτελείται από 2 κτίρια. Το πρώτο κτίριο αποτελούμενο από 994 τ.μ., είναι κατασκευασμένο το 2012.
Το δεύτερο κτίριο αποτελείται από 1110 τ.μ., κατασκευασμένο το 1986 και πλήρως ανακαινισμένο το 2008. Η κατασκευή και των 2 είναι πολυτελείας με πλακίδια γρανίτη σε τοίχους και πατώματα, με ανοξείδωτο βιομηχανικό ανελκυστήρα KLEEMAN 3 τόνων, δυο χώρους ολοκαινουργιων ψυγείων συνολικού όγκου 300 κυβικών, πολυτελείς χώρους γραφείων 3 ορόφων με ξεχωριστά λουτρά, WC και κουζίνες, ξεχωριστά λουτρά και αποδυτήρια προσωπικού, πλήρη εγκατάσταση θέρμανσης-κλιματισμού (DAIKIN) σε όλους τους χώρους (γραφεία-εργοστάσιο-συσκευαστήριο), ράμπα φόρτωσης/εκφόρτωσης, 3 ξεχωριστές αποθήκες φυλασσόμενες, εσωτερική σκάλα με ΙΝΟΧ κάγκελα, 2 μπαλκόνια με ΙΝΟΧ κάγκελα και κεραμικά πλακίδια, καθώς και πολλά πολλά άλλα τα οποία διευκολύνουν και μεγιστοποιούν την παραγωγή και την λειτουργία του εργοστασίου.  Το 2ο κτίριο διαθέτει τις απαιτούμενες βάσεις να στηρίξει ένα νέο πρόσθετο κτίριο των ιδίων τετραγωνικών μέτρων αν χρειαστεί να επεκταθεί. Ο ενιαίος χώρος παραγωγής είναι 741 τ.μ. και διαθέτει πολυτελή γραφεία 185 τ.μ. υπόγειο αποθηκευτικό χώρο ιδίων μέτρων. Επίσης διαθέτει 4 ξεχωριστές εξωτερικές αποθήκες, ενώ έχει και υπόλοιπο κάλυψης (ανέγερσης επιπλέον χώρων έως περίπου 1.500 τ.μ.). - www.oikies.net 7.000 Ενημερωμένα Ακίνητα για να βρείτε το δικό σας  -  ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ  Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιόντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε.  -  Oikies Real Estate - Analipsi   Τ. 2310831182   Ε. sales.syndika@oikies.net   www.oikies.net
Με θέα
Γωνιακό
Προσόψεως

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο


Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ενδιαφέρομαι για αυτό το ακίνητο

Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις

All. Around. Spiti

Υπ. Καθαριότητας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Ultra Clean

Μεταφορικές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΑΛΦΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Έπιπλα / Οικ. Συσκευές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Tonikidis Έπιπλα

Πόρτες / Κουφώματα

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ALUPLAST

Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Electrolyseis

Υδραυλικοί

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΓΚΑΛΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ψυκτικές Εργασίες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΒΑΘΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ

Εργασίες Κήπου

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Landscape Architecture (L.A)

Υπηρεσίες & Συστήμ. Ασφαλείας

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Deltaforce

Delivery - Coffee on the Go

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
MIKEL Cantina Thessaloniki

Ελαιοχρωματιστές

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Δεβετζής

Ανελκυστήρες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Β.Τ.S Ανελκυστήρες

Δάπεδα / Οροφές / Γυψοσανίδες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
NIKOS DIAMANTIDIS

Τζάκια

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
Estia Green

Ρολά Ασφαλείας / Γκαραζόπορτες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
TELEMOT

Μονώσεις

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΕΒΕΤΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Τέντες

Προτεινόμενος Επαγγελματίας
ΤΕΝΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ